Păreri The Twilight Saga: Eclipse

(2010)

Saga Amurg: Eclipsa

Ordonează după
alex.eu pe 03 Ianuarie 2011 17:58
Din pacate sau din fericire am ajuns la cinema sa vad filmu ( s`a intamplat acum cateva luni bune)
Nu sunt prea multe de zis : O poveste captivanta,cu actiune si bineinteles dragoste.Nu sunt fanul seriei "Amurg" ba chiar din contra incepusem chiar sa am un gand amar la auzirea numelui "Twilight"
Asa cum am spus o poveste captivanta.Astea au fost lucrurile bune.
Cele rele,reale depinde cum vreti sa le luati sunt urmatoarele:
Nu s`a acordat foarte multa atentie cartii.Cu ajutorul unor mici amanunte din carte,adaugate in film,acestal ar fi avut o logica aparte.
Din pacate filmele seriei nu au fost legate perfect unul de celalalt si de aceea nu prea s`a inteles inceputul filmului.Daca am gresit cu ceva ma puteti corecta cu orice!

flaviu_dinamo96 pe 31 Decembrie 2010 16:26
tare filmul am vazut toate partile si mia placut foarte mult.sper sa se mai faca filme de acest gen
Blu3sky pe 22 Decembrie 2010 21:51
o porcarie de film, dialoguri fara sens, fir narativ bagat in ceata.. nimic coerent.
In fine. atata timp cat a iesit banul de pe urma lui e totul bine :) ( pentru ei )

the_best_guy pe 19 Decembrie 2010 16:46
Mdaap. Nu prea ma impresionat povestea lui. Nu ma injurati va rog. Stiu ca sunt multi fani ai francizei in Romania dar pe mine nu ma impresionat. :)
phufu.ruoz pe 18 Decembrie 2010 19:20
“Prost si de la capat!”
Si intr-un final tot mi-am facut timp sa vad ca tot poporul „The Twilight Saga: Eclipse”' care din punctul meu de vedere e mai bun decat „New Moon” dar tot la fel de prost incat nu depaseste batranul „Twilight”!
Avand in vedere ca se numeste „Eclipse” ar fi trebuit sa vedem ceva pe acolo. Un cuvant, o eclipsa orice dar nu... si uite asa am stat sa-mi dau dom'ne seama de ce se numeste „Eclipse” si nu „Sun” ca tot sunt la moda corpurile ceresti...
Fiind o mica perversa din fire, tot ce mi-a placut la film ca sa zic asa, si nu sa sar in sus de bucurie vai! ca i-am vazut muschii lui Jacob, care, si aia photoshopati, a fost sarut l la comanda al frumoasei adormite.
Next: va mai aduceti aminte [not] cand ii faceau reclama unui anume Booboo in reviste romantesti si nu numai? Ok si eu. Si ce mi zic eu ? „Hai ma ca e dragut. E „boboc” dar merita… citeşte

loryme pe 2 iulie 2011 11:28
Riley nu e un vampir nou nascut. Tipul disparuse deja de un an cand a reaparut ca vampir. Deci Victoria se ocupase de el de ceva timp. Nu mai era atat de pofticios. Asa ca informatie...
phufu.ruoz pe 6 iulie 2011 14:58
Hei, tot nou nascut e. Totusi nu se compara cu ceilalti care sunt vampiri de mai mult de, hai sa zicem 15 ani... ?
princess_peach pe 08 Decembrie 2010 19:18
Da...
Filmu e frumos daca ai vazut si primele doua parti...eu le'am vazut la cinema pe toate 3....Cartile sunt mult mai bune decat filmele...dar Rob e actor foarte bun, la fel si Kristen!....si, cum sunt pasionata de tot ce e anormal, mi'a placut si filmul asta...
MissBlossom01 pe 13 Mai 2010 16:10
E o greseala la distributie..Tom Felton(Draco Malfoy din Harry Potter) nu e Riley ala !! Doamne fereste.

Si chestia sub 15 ani,mi se pare absurda.Am trecut de varsta aia,dar totusi.Nu vad ce e asa rau.

MissBlossom01 pe 23 iunie 2010 19:53
doamne fereste-ma cum adica...apare aici ca asta e sub 15 ani?=))) ce o fi asa rau la filmul asta? niste varcolaci si saruturile dintre kristen si robert?..in fine,e perfect pentru mine,dar totusi o.O
MissBlossom01 pe 14 noiembrie 2010 19:13
Si am vazut filme si mai 'rele',care erau sub 12,nu 15. Daca si asta e sub 15...
Lancer44 pe 11 Mai 2010 17:16
chiar il astept
mi-a placut foarte mult prima parte iar a 2 a mai putin.Din trailer arata interesant
RomaniaMare pe 27 Aprilie 2010 03:17
Sper sa bun al 3 film,ca a 2-lea a fost prost de tot!
th3o_ntm pe 25 Aprilie 2010 13:48
th3o_ntm
mie mi-a placut f mult coloana sonora a primului film, pt cel de-al doilea a fost o porcarie colosala ... aici sper sa fie mai bine, ca muzica are si ea un grad de importanta oarecum mare , zic eu :)
AnaBlondie09 pe 24 Aprilie 2010 20:12
Cred ca va fi un alt film bun! Stie cineva cand apare si la noi?
blue_angel2010 pe 24 Aprilie 2010 14:13
Super! eu una de-a bia astept sa apara . Cred ca o sa aiba mare succes.
b3lla pe 24 Aprilie 2010 11:21
mie cartea mi s-a parut cea mai interesanta si cred ca si aceasta parte va fi cea mai buna.. bine acum urmeaza si ultima parte..dar Eclipse cred ca o sa fie mai buna decat prima si a doua parte.. trailer-ul nou promite f multe!
anda_1011 pe 15 Martie 2010 19:29
sincera sa fiu... am citit primele doua carti, sunt frumoase, ca si filmele de altfel... insa niciodata filmul nu va include toate momentele cartii, asa ca nu are rost sa va mai agitati atata... a si in plus de asta, comentati filmul dupa ce apare, nu inainte si in al doilea rand, fiecare cu gusturile sale.
midnight_caller5005 pe 13 Martie 2010 12:52
A aparut in 2009
The Twilight Saga: Eclipse sau New Moon a aparut defapt in 2009. insa lansarea oficiala s-a facut numai in 2010.

ma asteptam la ceva ai interesant la continuare.nu la faptul sa lungeasca doua ore faptul ca, eroina principala e nevoita sa ii salveze viata personajului principal. chestia aceasta se putea face in maxim 30 de minute din care restul de o ora si ceva sa spuna povestea altei intamplari.
sincer eu prefer prima parte, fiindca are de toate ce ii trebuie unui film bun si care merita vezita de mai multe ori

rozalia98 pe 09 Iulie 2010 10:18
Fannnnnnnnnnnnnn Twilightttttttttttttttttttttt
super tare filmul l-am vazut la cinema astept twilight saga breaking dawn :D super tare filmul nota 10 cu felicitari si parca in filmul asta actori atara mult mai bine super filmul tare rauu de tot ::D
1 10
Kyara pe 06 Iulie 2010 11:14
The Twilight Saga :Eclipse
Auch!Iar e ceva aiurea la filmu` asta.Unele secvente nu ar legatura intre ele,trecerea de la una la alta nu se face bine.Prea brusca.Bineinteles ca Jacob e iar la bustu `Gol ca doar asa crizeaza proastele alea infantile.Si imi pare rau ca au schimbat-o pe Victoria.Mie imi placea mai mult Victoria Veche.
Filmu' nu impresioneaza prin nimic.Efecte speciale bunicele,poveste bunicica,insa eu ma asteptam la ceva mai mult.Faza cu moartea feteitei "nou-nascuta" e un fake ,se vede de la o posta ca aia chiraie asa de flori de tei.
.Sper ca urmatorul(si in sfarsit ultimu') sa fie mult mai bun.Bineinteles ca jocul actoricesc este jalinc.Adevarul e ca la ce te poti astepta de la o "Ileana Cosanzeana" si ce doi"Fat-Frumos din lacrima".
The Twilight Saga :Eclipse-Bun,dar se putea mult mai bine!

1 7
LuLu_Channel pe 7 iulie 2010 20:47
aiurea pe dracu,ii super fain,si ce daca jacob e asa ,ai vreo problema,mie mi s-a parut ca filmul a fost cel mai bun pana acuma dintre toate 3 si sunt chiar nuste nesuferiti cei care scriu comentarii din astea...ca n-au fost multumiti si ca a fost naspa si bla bla bla
Kyara pe 10 iulie 2010 11:28
Da am o problema.Nu ma intereseaza cum ti sa parut tie filmu`.Asta e opinia Mea. P.S.:Nesuferita esti tu,ca ai o opinie a ta ,pe care ti-o conturezi dupa six-packu` lu Jacob!
claudiu-daniel-lugoj pe 22 Noiembrie 2010 20:13
claudiu-daniel-lugoj
Este destul de bun si aceasta parte,dar mi se pare ca,continuarile sunt mult mai slabe ca prima parte.Se vede o tendinta de a complica lucrurile in aceste continuari si imi este teama sa nu devina si acest film unul ca Hannry Popper,adica primele parti au fost interesante si pe urma se stingea incet,incet prin aceste continuari la nesfirsit.
Someone.Who.Hates.You pe 06 Septembrie 2010 02:21
jalnic
mi se pare mie sau aici trebuia sa iti zici liber parerea personala despre film .. pt ca tot ce vad sunt fane twilight moarte dupa "frumusetea" de Pattinson .. ca doar de .. e asa la moda sa iti placa de actorul principal in cel mai "bun" film .. nu?
Si ce legatura au cartile ? adica nici nu se compara cu filmul
eu nu ii inteleg pe cei care fac filmul
adica primul film a fost chiar ok (cel mai bun dintre toate 3) .. apoi al 2-lea a lasat de dorit .. si nici al 3-lea nu e departe de "performanta" celui de-al 2-lea
si chiar si actori .. care in primul fiml arata chiar bine .. dar in al 3-lea sunt groaznici ..
edward .. de ex .. in primul film arata bine (poate si din cauza ca nu era rusinat din cauza muschilor lui jake) .. in al 2-lea mare parte il vezi in costumul ala care mai arata si urat .. iar in al 3-lea vezi un edward .. care pare 98% din film ..… citeşte

tud pe 16 Iulie 2010 22:25
Puteti sa ziceti toti ce vreti,ma doare undeva-si criticii si userii,dar acest film este cel mai bun pe care l-am vazut eu vreodata.Nu-mi pasa de parerea altora.Punct.Si da draga , eclipsa e mai bun decat Hannah montana. Mai ai nevoie de alte aprobari?
Sikandar pe 17 iulie 2010 23:19
Mai bun decât Hannah Montana? Dar nu pot să cred.
Sikandar pe 1 septembrie 2010 20:34
Nimic mai fals. Ar fi necesar să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mai realistă. Unui individ căruia nu i-a fost acordată o educaţie corespunzătoare la timpul potrivit, poate fi sărac cu duhul (nu mă refer la înţelesul biblic, evident) şi la o vârstă înaintată. E un EXEMPLU. Nu este o regulă ca, odată cu derularea anilor, să devii inteligent, să obţii o viziune diferită a lucrurilor, să ţi se schimbe 'gusturile' ori să ţi se garanteze dezvoltarea calităţilor intelectuale. Din punctul meu de vedere, elementul decisiv în această ecuaţie este nivelul de educaţie, nu vârsta.
razvan_cocktail pe 01 Iulie 2010 15:02
Eclipsa..
Curios ca abia acum a aparut pe-aici.. eu l-am vazut acum o luna sau mai mult.. Filmul e mai reusit ca primul, cu lucruri noi si mai multa actiune :P
iul_ali pe 1 iulie 2010 15:33
unde ai vazut filmul acum mai bine de o luna cand abia ieri a fost lansat mondial?
Medicate pe 2 iulie 2010 11:08
bah , te contrazici ca pla, uita-te pe imdb , a fost lansat pe 24 iunie la LA film festival , discutie incheiata !
superdepeche pe 09 Septembrie 2010 21:39
unul dintre cele mai proaste filme din cate am vazut,alaturi de avatar si lost
MissBlossom01 pe 26 septembrie 2010 19:36
How the fuck poti sa pui avatar pe aceeasi lista cu filmul asta?
MissBlossom01 pe 13 noiembrie 2010 17:55
IchigoWolf pe 24 Iulie 2010 02:38
Deci,am dat nota 8/10 mai mult pentru carte,si pentru seria Twilight in sine...Ca pentru film as da 6...Mi se pare cel mai slab din cele 3.Nu ca nu mia placut si nu a avut momente frumoase...Insa nu se poate compara cu adevaratele carti dupa care sau facut filmele astea comerciale,dupa care vor doar sa scoata bani...Felicitari regizorului si celorlalti pentru implicare,insa nu puteti sai egalati talentul autoarei Stephanie meyer care din Twilight a creat o legenda...Din nou,ma refer STRICT la carti...filmele sunt o copie la carte...si sincer,mi se pare ca in loc de publicitate pozitiva,fac una proasta :|.Multi critica filmul,si seria in sine,cand nici nu stiu cum is defapt cartile...dupa mine,ii deranjant...Ma rog,recomand SA CITITI INTAI CARTILE.
bertha17. pe 17 Iulie 2010 22:39
Toate filmele sunt bune , dar tot primul m-a captivat mai mult :)
Sikandar pe 17 iulie 2010 23:12
Aşa, ne pui căluşul în gură? Cei care fac parte din cealaltă tabară nu au voie să-şi exprime punctul de vedere?
septick pe 27 decembrie 2010 16:57
=)) morrrrr
mjBIANCA pe 13 Iulie 2010 15:03
mi-a placut
am fost de curand la eclipsa si mi s-a parut putin diferita de primele doua filme deoarece acesta este plin de actiune dar si de momente in care iti creste putin tensiunea cum a fost cel in kre edward si bella erau singuri acasa( bella poti sa nu mai incerci sa ma dezbraci!?):X....oricum acum astept a patra parte kre am auzit k o sa fie impartita in doua filme...(nu ma deranjeaza:D) prima probabil cu nunta lor:X si cealalta cu transformarea bellei in vampir....
alex_il_fenomeno pe 12 Iulie 2010 18:23
primele doua filme au fosr superbe! de abia astept sa vad si partea a 3-a!
alex_il_fenomeno pe 10 septembrie 2010 10:00
stiam ca o sa imi sara in cap toti cei care nu suporta aceste filme , dar este parerea mea si o sustin cu tarie !!
alex_il_fenomeno pe 18 octombrie 2010 10:52
am vazut filmul in aceasta sambata la cinema si pot spune doar atat : este un film la fel de bun ca primele doua ! Luptele si ironiile fac tot filmul ! Spre surprinderea mea , insa , tocmai efectele speciale au dezamagit ... dar per total este un film foarte reusit !
Greenapple pe 08 Iulie 2010 12:26
Eclipse a aparut am citit si cartea si e super tare!fasolamariana:in Breaking Dawn(Zori de Zi) Bella se casatoreste cu Edward si ramane insarcinata cu o fetita jumatate vampir jumatate om pe care o cheama Reneesme Carlie Cullen!Reneesme=Renne(mama bellei)+ Esme=(mama adoptiva a lui Edward) Carlie=Carlisle(tatal adoptiv al lui Edward)+Charile=(tatal Bellei)
ladylidya pe 01 Iulie 2010 01:14
TARE
Tocmai am ajuns de la avanpremiera. Trebuie sa spun ca e cel mai reusit film de pana acum (din serie). Pe langa ritmul mult mai alert (oricum, in carte, actiunea fiind mult mai alerta), si luptele vampiri/vampiri, vampiri/lupi, este bine condimentat cu situatii si replici funny. Toata sala a trait cu intensitate filmul - au ras, au suspinat, au zambit, au chicotit, si din nou au ras. Vorbesc aici de toate 3 genurile de spectatori - femei, barbati si adolescenti. Nu a fost comedie, cum ar putea reiesi din comentariul meu de pana acum. Filmul a impletit foarte omogen si placut scene foarte serioase si pline de incarcatura emotionala, cum ar fi amintirea “schimbarii” lui Rosalie, certurile dintre Jacob si Edward (nu spun mai mult, sa nu fie spoiler pt cei care nu au citit cartile), cu replici si scene foarte haioase, cum ar fi "the virginity talk" dintre Bella si Charlie, exploziile de… citeşte
timeaszabo pe 01 Noiembrie 2010 10:54
Un film romantic. Baietii sunt draguti si si Bella e frumoasa
talexi pe 4 noiembrie 2010 11:54
Un comentariu foarte pertinent. :))
MissBlossom01 pe 20 noiembrie 2010 19:02
=)))
dorobantu1275 pe 16 August 2010 11:10
Film penibil/foarte slab
Daca esti o pustoaica de liceu care viseaza maimutzoi roz de plus ...atunci filmul este perfect. Actorii joaca execrabil, dialoguri retardoide...ma rog, vad ca sunt unii aici care ar fi in stare sa te linseze daca nu iti place posirca asta de film.
dorobantu1275 pe 19 august 2010 08:47
Dictatura gusturilor ...am inteles idea. Pe principiul asta inseamna ca tu accepti orice tampenie care infloreste langa tine, ca de... este vorba de gust, optiune.Nu mai exista filme proaste si filme bune, mai exista doar gusturi ce trebuie acceptate si respectate. Sa nu iti uiti teoria cand cineva te agreseaza intelectual , accepta pentru ca respectivul are alt gust, respecta-i "decizia".
dorobantu1275 pe 25 august 2010 15:13
M-am uitat dintr-o curiozitate patologica....vroiam sa vad pana unde merge penibilul. Poate fi si asta o distractie masochista.....Cartile sunt intradevar "usurele"...ca sa ma exprim elegant, dar trebuie sa citeasca ceva si gospodinele plictisite sau coafezele plus armata de adolescente .Nu toata lumea are bufeuri de intelectual greu si citeste Gabriel Liiceanu sau Mircea Cartarescu.....
sweet_bia2008 pe 13 Iulie 2010 22:45
carte
eu am inceput azi sa citesc cartea si este chiar interesanta dar prea vasta iar filmeul nu contine detaliile ..in rest foarte fain!:):)
robykss_pytykss pe 10 Iulie 2010 20:32
Una peste alta
A fost super filmul.. dap intamplarile erau ingramadite una peste alta, pt ca in eclipse se intampla mult mai multe decat in new moon... :|

oricum, e genial

:X

>:D

toteu pe 04 Iulie 2010 17:26
nimic exceptional
Un film de duzina ,si nimic mai mult ;poate cu cateva incercari nereusite in care se prezinta natura umana ....
cotenescu.carmen pe 01 Iulie 2010 15:08
Singurul lucru care ma enerveaza este ca de cand au aparut filmele din categoria "Twilight" toata lumea asculta Muse si toata lumea e fana. Presimt ca atunci cand febra Twilight nu va mai fii asa zisi fani Muse nu vor mai fi nici ei.
karanyz pe 26 Iunie 2010 19:26
ha
eu sincer cred ca eclipse nu va dezamagi, cautati clipuri din film pe http://www.eclipsemovie.org si veti vedea mai multe decat in trailere, cat despre cei care zic ca new moon ia dezamagit si mai sustin ca au citit cartile inseamna ca nu au inteles nimic din toata povestea. al 2lea film a incercat sa reproduca cartea cum s-a putut de bn si mie personal mi s-a parut bun, au reprodus faptele exact cum sunt descrise in carte si actorii si-au jucat bn rolurile. acum ca fanele lui rob au fost suparate ca a lipsit o parte din film asta e, dar asa st catile. si cei care au fost dezamagiti de lipsa luptelor asa cum te-ai astepta de la vampiri si varcolaci inseamna ca nu si-au ales filmul potrivit. twilight e romance si drama. salut toti fanii si nefanii. :)
bogdi_07_yo pe 14 Februarie 2010 13:38
Ma urmares extraterestrii !!! Obama presedinte !!! A hostage of a soul on the strike to pay the rent
Adellina pe 28 Ianuarie 2010 22:32
...
Ce va tot agitati atata pentru cei ce au bifat ca au vazut filmul? :))
Acele persoane au 0 minte si nu au capacitatea de a citi daa lansarii filmului in Romania.

;)

MissBlossom01 pe 1 iunie 2010 20:29
tu vorbesti ,care dai o stea fara ca macar sa vezi filmul? vorba ta,multe persoane au 0 minte si nu au capacitatea de a-si reciti mesajele dupa ce le scriu..
MissBlossom01 pe 1 iunie 2010 20:32
si probabil ca unii au bifat filmul ca sa nu se mai oboseasca sa il bifeze dupa aceea sau pentru simpla posibilitate de "a uita sa-l bifeze" dupa ce il vad,adica ceva in genul "sa il bifez pt ca sigur o sa-l vad si oricum uit daca nu(bifez)".Nu vad care e problema voastra,mai ales a ta ,care nici nu stii ce vorbesti..peace ;)
trups pe 02 Ianuarie 2010 17:10
daca va fii ca new moon mai bine nu il mai lanseaza,
new moon a fost poate cel mai prost film facut anul asta. mai mult am suferit cand a murit optimus prime in transformers, decat in filmul asta care se presupunea ca la inceput bella suferea ..mi-a umplut c..u de lacrimi, twilight a fost ok mi-a placut, cartile le-am citit pe toate si mi-au placut, cel putin primele 3, dar new moon nu e film e o bataie de joc...

alexzandra_nikoleta pe 22 februarie 2010 22:55
sa stii k nu e chiar asa! nu ii prea grozav dar q siguranta nu e o bataie de joc! doar nu te asteptai sa dea toate intamplarile din carte nu???
trups pe 2 iunie 2010 00:56
missblossom01, acum serios... da-mi mie 50mil $ si iti fac o fatrea a doua de plangi o jumatate de an. regizorul cred k statea prin luburi cand a facut new moon.. si cartea a fost cea mai interesanta dintre toate impreuna cu eclipse. si 3 stele e mult pentru new moon. stiu fete care erau inebunite dupa twilight si acum le-a trecut totul din cauza partii a doua.... tot cred ca e unul din primele 3 cele mai proaste filme ale anului
kr1st1badboy97 pe 18 Septembrie 2010 17:35
monument de prostie
filmu asta-i o mare prostie mai multa dragoste decat horror ma ashteptam la ceva mai fain
danutza012694 pe 26 August 2010 13:40
Tare filmul ...trebuie sa recunosc inainte nu mi se parea interesant filmul Twilight dar..dupa ce l am vazut mi placut mult :Xabia astept zori de zi;:)....
S0nny pe 20 August 2010 10:52
Twilight Eclipse e cea mai tare parte de pana akm . Abea astept sa vad Twilight breaking down !:X:X:X:X
nichiforr pe 20 August 2010 04:06
deci ...
cel mai prost film ever , ma rog fiecare cu gusturile lui ....
pe 20 august 2010 23:57
Comentariu șters
superdepeche pe 6 noiembrie 2010 05:48
bine zici nichiforrrrrre! mimarcel poate ar vrea el nota 1
miss_amelie pe 19 August 2010 22:09
fata de New Moon, care a fost un dezastru total, asta chiar mi-a placut, chiar speram sa fie mai bun si uite ca a fost. ii dau un 7 pentru ca mi s-a parut o idee buna sa puna in lumina si alte personaje, precum Rosalie sau Jasper, si pentru ca a avut multe momente care mi s-au parut dragute.
rizea.alex70 pe 31 august 2010 14:35
New Moon nu a fost chiar un ,,dezastru'' asa cum spui tu daca te-ai fi uitat mai bine sigur ti-ai fi dat seama ca este un film destul de bun si reusit...!
miss_amelie pe 31 august 2010 22:15
te asigur ca m-am uitat bine. pur si simplu nu mi-a placut. nu putem sa avem toti aceleasi gusturi.
MaiStii pe 06 Iulie 2010 00:43
am vazut filmul..
pot sa zic ca e mai reusit decat primele doua dar ecranizarea cartilor lasa inca de dorit

clauditza_pasaj pe 05 Iulie 2010 17:07
este reusit la fel ca toate filmele din aceasta serie,imi plac la nebunie
moromete2010 pe 05 Iulie 2010 02:52
twilight si urmarile
cel mai tare articol pe care l-am citit despre acest film l-am gasit pe cinema critix, il recomand cu caldura tuturor celor care mai stiu sa citeasca astazi in Romania
dj_k4t pe 01 Iulie 2010 02:09
.....
pai......sincer e mai bun a 3 parte decat a 2 ....merita vazut filmu;)
tawadriana pe 01 Iulie 2010 01:22
Am fost astazi la film si a fost frumos tare si putin comic si romantic ...
Abia astept sa apara si ultimul :))

Barbaru pe 23 Iunie 2010 18:46
o-la-la
un film bun de dus la vrajeala cu prietena. nimic spectaculos. e un film de 4 stele si daca esti super plictisit poate fii de 5 . ma uit o data si atita. macar daca ar fii ceva efecte speciale mai bune ca .....................................deja am scris mai mult decit face filmu.
JohnnyAddams pe 14 Iunie 2010 16:06
Mai bine nu....
Filmul fetelor care au ajuns la praful de adolescente. Nothing more. Ma refer la faptul ca din ce in ce mai multi actori au inceput sa fie apreciati si sa devina premiati pentru actorie doar pentru ca sunt frumosi si aratosi. Acum nu conteaza calitatile actoricesti si numai popularitatea. Asta este cazul lui Robert Pattinson. Nu am nimic cu filmul, doar ca nu ma astept la prea mult, nu se va compara cu cartea, este o expunere aiurea, oricat de slab ar fi va fi considerat bun pentru ca este Pattinson in el.
Go 1 2 3 4 ... 7 8 9

jinglebells