The Texican

(1966)

Pistolarul din Texas

Poster The Texican Postere The Texican

Sinopsis The Texican

Jess Carlin revine din Mexic în Texas pentru a-și răzbuna fratele ucis. El crede că făptașul este Luke Starr, același om din cauza căruia a fost forțat să fugă din țară. Când femeia cu care Luke vrea să se însoare se îndrăgostește de Jess, lucrurile iau o întorsătură mortală.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.8
Broderick Crawford Broderick Crawford Luke Starr Audie Murphy Audie Murphy Jess Carlin Aldo Sambrell Aldo Sambrell Gil Rio
Luis Induni Luis Induni U.S. Marshal Dick Gérard Tichy Gérard Tichy Boyd Thompson - Whiskey Drummer George Rigaud George Rigaud Mitch
Diana Lorys Diana Lorys Kit O'Neal
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 02 Martie 2012 18:46
un western foarte bun , care a reusit sa se concentreze atat de bine in jurul personajului principal fara a afecta insa celelalte personaje , acestea incurcand atat de mult povestea in dese randuri prin actiunile acestora , incat la un asemenea western nu ai cum sa te plictisesti macar o secunda ! cadrele atat de placute , oferite atat de regizor cat si de natura , cursul povestii atat de alert , personajele atat de ilustrate , totul este realizat intr-o ambianta nemaipomenita . de urmarit cu incredere de catre toti iubitorii de filme bune .
0 0
Vegetarian pe 28 Februarie 2012 16:11
Pistolaru Jess Carlin revine din Mexic în Texas pentru a-şi răzbuna fratele ucis. El crede că făptaşul este Luke Starr , acelaşi om din cauza căruia a fost forţat să fugă din ţară . Când femeia cu care Luke vrea să se însoare, se îndrăgosteşte de Jess, lucrurile iau o întorsătură mortală .
0 0
Vegetarian pe 28 februarie 2012 16:11
Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare .

Spune-ţi părerea despre The Texican

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells