The Ride

(1997)

The Ride

Poster The Ride Poster The Ride

Sinopsis The Ride

Mai mult

Filmul ne prezinta povestea emotionanta a unui cowboy de succes. Desi trecut prin viata, se pare ca inca mai are multe de invatat. Legendarul Smokey Banks a calarit tauri intreaga viata. A fost mereu in frunte si iata-l acum pe marginea prapastiei, dupa o rafuiala dura cu legea. Este pus in fata unei alegeri: puscarie sau voluntariat la o scoala crestina pentru baieti. Aici isi intalneste primul elev, un tanar crestin pe nume Danny, care vrea sa invete sa calareasca tauri. Totul ar fi fost frumos daca…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.6
Chris Owen Chris Owen Steve Michael Biehn Michael Biehn Smokey Banks Jennifer Blanc Jennifer Blanc Linnette Stillwell
Jennifer O'Neill Jennifer O'Neill Ellen Stillwell Clarence Felder Clarence Felder Mike Stillwell
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 17 Februarie 2014 20:48
Concursul de rodeo
Filmul ne prezinta povestea emotionanta a unui cowboy de succes. Desi trecut prin viata, se pare ca inca mai are multe de invatat. Legendarul Smokey Banks a calarit tauri intreaga-i viata. A fost mereu in frunte, si iata-l acum pe marginea prapastiei, dupa o rafuiala dura cu legea. Este pus in fata unei alegeri: puscarie sau voluntariat la o scoala crestina pentru baieti. Aici isi intalneste primul elev, un tanar crestin pe nume Danny, care vrea sa invete sa calareasca tauri. Totul ar fi fost frumos daca lucrurile ramaneau atat de simple, dar pe deasupra, Smokey trebuie sa dea socoteala unor copii, care ii pun numeroase restrictii.

Acest film a fost difuzat online la Neptun tv . A fost in 31 ian 2015 , la Alfa Omega in 17 Februarie 2014 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

0 1

Spune-ţi părerea despre The Ride

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells