The Noah

(1975)

The Noah

Poster The Noah Poster The Noah

Sinopsis The Noah

Noah (Rob Strauss) este singurul supravietuitor al unui holocaust nuclear care a avut loc pe planeta noastră. Pentru a face față singurătatății sale, el creează un companion imaginar, apoi un companion pentru însoțitorul său și în cele din urmă o întreagă civilizație - o lume a iluziei în care nu există nimic în realitate în afară de Noah, dar și fără reguli în afara celor ale lumii dispărute din memoria sa.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: terraflorin
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Cretzulynne pe 20 Martie 2017 19:06
A deveni creatorul propriei lumi, cand nu mai exista nicio lume.
Alta pelicula necunoscuta cinefililor.

O mica bijuterie de film ce am descoperit-o din intamplare, cand cautam despre filme apocaliptice, despre drama vulnerabilitatii si singuratatii psihicului uman ce isi cauta conservarea si salvarea in procesul creatiei, pe un fundal post-apocaliptic.

In acest film este abordata singuratatea fizica reala, ce raspunde intrebarii de "cum e sa fii singur pe lume", alt tip de singuratate fata de cea abordata de Malot, in al sau roman. Este o surpriza placuta, cu un singur personaj fizic si un personaj imaginar, ce iti incearca rabdarea, dar o recomand tuturor, in frunte cu fanii filmelor gen Cast Away (2000), filmelor SF si filmelor clasice, alb-negru.

0 0

Spune-ţi părerea despre The Noah

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells