The Maze

(2010)

Poster The Maze Postere The Maze

Sinopsis The Maze

Mai mult

Cinci prieteni se duc într-un labirint de porumb în mijlocul nopții și se hotărăsc să se joace un joc inofensiv. Ceea ce nu știu ei este că, un criminal psihopat a intrat în jocul lor. În timp ce ei umbla fără țintă prin labirint, criminalul îi urmează îndeaproape, batjocorindu-i. Jocul devine mortal când copiii decid să se separe și slăbesc șansele lor de supraviețuire. Atunci când corpul mutilat al proprietarului labirintului este găsit, își dau seama că ceva rău se…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: sfeklasfekla
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
deiv pe 04 Februarie 2011 21:32
lasa-ti nota de pe imdb(3.8).nu este un film slab,ci destul de interesant,acesti actori "no-name" fac o treaba foarte buna,regia nu mi se pare nici ea una slaba,ideea interesanta.un 7,5,fara exagerari.
1 0
glody pe 09 Iunie 2013 21:41
seamana putin cu husk, nu prea mi-a placut pt ca toata actiune se derula aproape in lanul ala de porumb, totusi un 7,50
0 0
nikkolle pe 09 Februarie 2012 13:44
Foarte Prost !!!!
Mai bine dormi decat sa iti pierzi vremea la filmu asta !!!!!!
0 0
AlexandruDragosStegaru pe 26 Ianuarie 2016 19:41
The Maze
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
0 1
Jack-Jack pe 23 August 2014 10:40
Pentru cei cărora le plac crimele în serie, filmul este destul de bun,are acțiune, o bună interpretare și poveste originală.
0 1
margott pe 03 Aprilie 2011 20:09
Un horror bunicel, cu o idee care nu e copiata dupa Saw, cum par sa fie horror-urile din ultima vreme. Te tine in suspans de la inceput pana la final.
0 1
Florin85 pe 29 Martie 2011 14:54
pierdere de timp cu filmul asta..............................................................
0 1
liniuta pe 27 Octombrie 2010 14:35
insignifiant
Un film slab regizat de un regizor ,,no name",cu actori de mana a 2-a, o actiune de m-a dat pe spate- era sa trec pe somn, desi sunt amatorul filmelor de genul act, horror asta precis intra la ,,ratate" nota 4/5
0 1
superdepeche pe 06 Noiembrie 2010 03:24
intr-adevar un film slab,cu nimic de horor in el ,lalaiala si mult plictis.
ici colo cate un moment asa ...de trezire din somn
pacat

0 2
Cretzulynne pe 29 Decembrie 2010 16:06
mai frumos zis
Cinci prieteni intră ilegal într-un labirint îngrădit dintr-un lan de porumb în mijlocul nopţii şi încep să se joace un joc de mâţă. Ce nu ştiu ei e că un ucigas psihopat a decis să ‘joace’ şi el cu ei. Când ei aleargă fără ţintă prin labirint criminalul îi urmăreşte de aproape, batjocoritor. Jocul devine mortal când copiii decid să se separe şi şansele lor de supravieţuire scad. Atunci când corpul mutilat al proprietarului acestui labirint este găsit, copiii îşi dau seama că ceva nu este în regulă. În timp ce ei se grăbesc să găsească ieşirea din labirint criminalul îi forteaza sa urmeze calea pe care o vrea el. Manipulând pe toată lumea după voinţe lui criminalul determină victimele sale să meargă tot mai adânc în labirint. Întrebarea e dacă, dupa ce suportă ore întregi de tortură, va ieşi cineva din labirint în viaţă?
0 3
sfeklasfekla pe 29 ianuarie 2011 01:19
extraordinar, daca nu iti convine traducerea facuta de mine de ce nu ai scris-o tu la sinopsis? Eu am mai scurtat din detaliile nesemnificative gen "labirint ingradit" sau "intrebarea e daca" ca doar deaia am pus semnu intrebarii, se subintelege ca e intrebare. whatever, n-ai altceva mai bun de facut decat sa-mi corectezi mie rezumatul? sau de fapt traducerea, ca din cate vad si tu tot de pe IMDB ai luat-o.

Spune-ţi părerea despre The Maze

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells