The Dinner

(2017)

Cina

Poster The Dinner Postere The Dinner

Sinopsis The Dinner

Parintii a doi adolescenti se intalnesc la cina pentru a decide ce trebuie facut. Copiii lor au comis o crima...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5
Steve Coogan Steve Coogan Paul Lohman Michael Chernus Michael Chernus Dylan Heinz Taylor Rae Almonte Taylor Rae Almonte Kamryn Velez
Richard Gere Richard Gere Stan Lohman Rebecca Hall Rebecca Hall Katelyn Lohman Laura Linney Laura Linney Claire Lohman
Chloë Sevigny Chloë Sevigny Barbara Lohman Stephen Lang Stephen Lang Charlie Plummer Charlie Plummer Michael Lohman
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 24 Aprilie 2022 18:03
Alegeri
Flmul vorbeste despre valori morale si principii de viata. Ce faci cind stii ca propriul tau copil a facut ceva rau, ingrozitor? Il aperi pina in pinzele albe si ascunzi adevarul? Il lasi sa infrunte consecintele, fiind alaturi de el indiferent ce va urma? Totul se petrece intr-un restaurant luxos, la cina. Actiunea se desfasoara lent si sincopat, se bazeaza mult pe dialogul celor 4 parinti.
2 0
lda pe 17 Noiembrie 2019 17:17
In sfârșit un film psihologic profund . Îmi doresc sa citesc romanul din care a fost inspirat filmul. O lecție de viața . O realitate a zilelor noastre. O psihologie a crimei greu de imaginat. Tatăl ia asupra lui conștiința copilului criminal . Crima și pedeapsa in varianta unui regizor de nota 10. Un nou Glisando !
1 0
cosmin742000 pe 07 Noiembrie 2017 09:13
O mizerie de thriller american , deci nimic nou.............................
1 5
liana10 pe 15 August 2022 01:53
Un subiect extrem de ofertant, care a fost stricat de Paul, fratele senatorului și nebunia lui, precum și de Războiul Civil, in care au murit mai mulți civili decât în războiul din Vietnam. Care-i legătura cu crima înfăptuită de doi minori, de doi verișori, de fapt, pentru că tații lor sunt frați și Războiul Civil? Niciuna. Senatorul, jucat excelent de Richard Gere, vrea să-i aducă pe copii în fața justiției, dar toată lumea se opune. Mai bine să se treacă cu vederea, a fost un accident, nu o crimă. Dacă regizorul păstra ideea dialogurilor de la cină, fără Război civil și fără nebunia lui Paul, ar fi fost un film excelent.
0 0
clauditz pe 15 Martie 2020 00:57
Un film extrem de plictisitor! După jumătatea filmului, se leagă înșiruirea de momente de pana atunci, și, pe când te aștepți sa vezi decizia care se ia... filmul se termina. E un film pe care nu l-am înțeles. Singurul lucru marcant este durerea părinților fata de fapta copiilor lor și te gândești - tu ce ai face în situația lor?
0 0
kasmyn pe 07 Noiembrie 2017 21:17
FILM PROST
ACTORI MARI,.FILM PROST,ANOST SI PLICTISITOR!! EXECRABIL!!
0 0
nictud pe 28 Martie 2021 16:24
Un film căruia nu i-a ieșit, pur și simplu nu i-a ieșit. S -a tot scremut, s-a tot încercat, nu-i vorbă, dar pana la urmă a fost fără finalizare, cu tot efortul...
0 1

Spune-ţi părerea despre The Dinner

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Dinner
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells