The Collection

(2017) - Serial TV

Noua colecţie

Poster The Collection Postere The Collection

Sinopsis The Collection

Paris, 1947: Casa Sabine forţează limitele în lumea modei postbelice, dar dincolo de splendoare se ascunde un secret care ameninţă să distrugă succesul fragil al acestei companii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.0
Richard Coyle Richard Coyle  Paul Sabine (1 episode) Tom Riley Tom Riley  Claude Sabine (1 episode) Irène Jacob Irène Jacob  Marianne (1 episode, 2016)
Mamie Gummer Mamie Gummer  Helen Sabine (1 episode) James Cosmo James Cosmo  Jules Trouvier (1 episode, 2016) Frances de la Tour Frances de la Tour  Yvette Sabine (1 episode)
Clotilde Courau Clotilde Courau Sarah Parish Sarah Parish  Marjorie Stutter (1 episode, 2016) Allan Corduner Allan Corduner  Bompard (1 episode, 2016)
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bonobo pe 25 Noiembrie 2016 15:15
Un diamant creat de haos.
Un serial cu gust , o calatorie, unde se intersecteaza lupta renasterii frumosului cu timpurile grele si depresive, in perioada sfarsitului primei jumatati ai sec.XX, unde razboiul a luat sfarsit cu doi ani in urma, si Franta a hotarat sa cucereasca si ea lumea prin frumusete si farmec, demonstrand de fapt, ca frumusetea naturala are si ea dreptul la existenta in aceasta situatie cruda impainginita de conflicte si suferinte. Putinii, cine poate gandi in asa ani dificili despre design si moda, dar totusi speranta renaste ca un Phoenix. In serial se simte o prospetime in haos, o inaripare in tristete, o rafinatete in miscari, o joaca in lumini, o frumusete in puterea de a crea, si o lupta spre o dragoste sincera care arde ca o lumanare in intuneric, de care ai avea frica sa nu o stingi, de propria miscare. Totul e gingas/modest/elegant dar in acelasi timp e crud si dur, e un loc unde se… citeşte
2 0

Spune-ţi părerea despre The Collection

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells