The Butterfly Circus

(2009)

The Butterfly Circus

Poster The Butterfly Circus Postere The Butterfly Circus
  • Rating

  • Premiera internațională

    31.08.2009

Sinopsis The Butterfly Circus

Mai mult

Într-o lume a Circului, o lume dominată de drame, de oameni ce poartă în spate povești cutremurătoare, Will este o atracție pe cât de dureroasă, pe atât de râvnită de oameni fără suflet, care nu pierd ocazia să râdă și să îl batjocorească ori de câte ori îl văd.

Însă lucrurile tind să se schimbe când Circul din care face parte este vizitat de domnul Mendez. Acesta îl ia sub aripa sa și îi oferă experiențe de neuitat, integrându-l în "familia" sa. Astfel, Will reușește să se descopere,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: dragonfly_drk
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dragonfly_drk pe 01 Iulie 2011 12:22
The Butterfly Circus!
Nici nu mai tin minte cat timp a trecut de cand am vazut filmul asta pentru prima oara. Dar stiu ca m-a marcat atat de profund, incat la sfarsit m-am trezit ca plangeam. Si ori de cate ori ma simt la pamant, ma uit la filmul acesta si invat din nou sa ma ridic.
Cate induram, cate vedem, cate ne dorim in viata. Si cat suntem de neincrezatori cand spunem ca nu putem ajunge acolo unde ne dorim. E trist. E trist cum ne complacem intr-o situatie pe care o consideram fara iesire.
Cu cat luptam mai mult, cu cat ne zbatem sa ajungem undeva, cu atat gloria va fi mai dulce la sfarsit. Daca am avea totul pe tava, nu am stii sa apreciem cu adevarat ceea ce am avea.

Oamenii sunt diferiti dar un lucru ii uneste. Visele, dorinta de afirmare, dorinta de a se simti bine in propria piele. Unii reusesc, altii nu. Totul depinde cat de mult lupta fiecare. Totul depinde sa realizezi… citeşte

3 0
SCI pe 10 iulie 2012 22:40
Foarte frumos si motivant ceea ce ai scris:) Nick Vujicic un exemplu de luptator.
alex.bularu pe 2 octombrie 2012 00:37
Intradevar si pe mine ma surprins

Spune-ţi părerea despre The Butterfly Circus

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells