The Buddy Games

(2020)

The Buddy Games

Poster The Buddy Games Poster The Buddy Games

Sinopsis The Buddy Games

Mai mult

Josh Duhamel joacă în această comedie sălbatică și amuzantă. După ce șase prieteni de-o viață se ceartă și nu se mai văd timp de cinci ani, Bob (Duhamel), cunoscut și ca „The Bobfather”, își reunește prietenii pentru The Buddy Games, o competiție nebunească de provocări fizice și mintale absurde. Câștigătorul poate să obțină 150.000 de dolari. Acum nu mai există limite, în timp ce oamenii hotărâți se luptă, zgârie și petrec pentru marele premiu, în acest film plin de vedete, printre care și…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.8
Vezi pe Hbo Max

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
kasmyn pe 03 Iulie 2021 21:39
un film bunicel despre prietenie si jocuri intre prieni vechi!!
1 0
GiulianoDirt pe 15 Noiembrie 2021 22:54
O comedie de doi lei pentru cei care preferă glumele vulgare pentru că sunt singurele pe care le înțeleg. Nota 1........zero nu am găsit.
0 0
Dragos.87 pe 24 August 2021 01:34
Slabut
Inca de la început bănuiam cum va fi comedia asta și nu m-am înșelat..Filmul are multe faze grețoase și dialoguri cât sa umple cele 90 de minute..Personal niciodată nu am agreat comediile astea cu întreceri sportive și olimpiade,mi s-au părut forțate cât sa te facă sa îți zmulga un zâmbet iar acest film îmi confirma spusele fără nici o reținere..Scenariul mult tras de par iar regia anosta și fără nici o vlaga,total lipsita de viata cât sa de-a filmului mai multa culoare..De văzut cu gașca pentru o distracție mai mare..
0 0
Calvin1 pe 08 Iulie 2021 13:50
O comedie porcoasa cu actori buni si destule faze comice.Are nota mica pe Imdb din cauza celor care se simt ofensati de orice.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Buddy Games

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells