The Bletchley Circle

(2012) - Serial TV

Cod pentru crimă

Poster The Bletchley Circle Postere The Bletchley Circle

Sinopsis The Bletchley Circle

În 1952, patru prietene care lucraseră în timpul războiului la centrul ultrasecret de decodare al Marii Britanii de la Bletchley Park, se reunesc pentru a contribui la prinderea unui criminal în serie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
Anna Maxwell Martin Anna Maxwell Martin Susan Sophie Rundle Sophie Rundle Lucy Julie Graham Julie Graham Jean
Rachael Stirling Rachael Stirling Millie Paul Ritter Paul Ritter Masters Faye Marsay Faye Marsay  Lizzie (4 episodes, 2014)
Simon Chandler Simon Chandler  Solicitor (2 episodes, 2014) Steven Robertson Steven Robertson  Crowley (3 episodes, 2012) Kieran Bew Kieran Bew  Clerk on Train (2 episodes, 2012)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

World Productions

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 04 Octombrie 2014 00:39
The Bletchley Circle este un thriller feminist, structurat în trei episoade, al cărui subiect este descoperirea, de către un grup de prietene, doar aparent banale și insignifiante, a unui ucigaș de femei, dar a cărui temă este de fapt inegalitatea dintre sexe. Este portretizată condiția femeii, așa cum se prezenta aceasta în Marea Britanie din primul deceniu de după cel de al doilea război mondial, și este criticat rolul social, considerat minor, pe care femeile se văd nevoite să-l joace. Meritul miniseriei constă în faptul că, deși are o agendă politică evidentă, deși nu există un singur detaliu nemarcat ideologic, totuși nu tratează cu superficialitate partea de thriller detectivist, rămîne fidelă pînă la capăt aparențelor și premizelor de la care pornește, dezvoltîndu-și cu seriozitate pretextul asumat.
4 1
elianna pe 21 August 2021 08:28
Serial englezesc cu intriga politista plasata in Anglia de dupa razboi, are in centru patru femei abile preocupate de descifrarea misterului unor crime. Are doua sezoane si in plus exista si seria care are actiunea in America - The Bletchley Circle: San Francisco.
2 0
dido pe 17 Iulie 2014 18:22
Incitant!
Pentru amatorii de puzlle-uri,filme cu iz ,,detectivistic" si nu mai putin,filme cu ucigasi in serie psihopati,inteligenti si diabolici aceasta miniserie le garanteaza satisfactie totala!Recomand!
2 0

Spune-ţi părerea despre The Bletchley Circle

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi thriller
jinglebells