Tanna

(2015)

Tanna

Poster Tanna Poster Tanna

Sinopsis Tanna

Tanna

Wawa, o fată din ultimele triburi tradiţionale din Pacificul de Sud, se îndrăgosteşte de Dain, nepotul şefului de trib. Dar când un război intertribal ameninţă buna convieţuire, Wawa este promisă altuia, ca parte a tratatului de pace. Tinerii iubiţi fug, dar sunt urmăriţi de războinici inamici hotărâţi să îi ucidă. Au de făcut o grea alegere: dragostea lor sau viitorul tribului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
O nominalizare Oscar, 2 premii Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

AKA

  • Taboo

Produs de

Contact Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Umbrella Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
florin2014 pe 26 Septembrie 2020 11:19
Nu este etic
Au intrat cu picioarele in viata lor. Este o picatura care va grabi disparitia tribului. Nu este corect sa-i pui sa joace intrun film, arta care nu are nici cea mai mica legatura cu stilul lor de trai. Un documentar era altceva. Vanatoarea de senzational distruge.
0 0
stricted pe 02 Martie 2017 11:59
Tanna este un film bazat pe o intamplare adevarata si interpretat de oamenii tribului YAKEL.O parte din succesul filmului poate fi atribuită unor evenimente care au avut loc cu mult înaintea camerelor laminate. Dean si Butler au petrecut sapte luni din viata cu Yakel, un trib a carui obiceiuri si stil de viata s-au schimbat de cateva secole. În acest timp, realizatorii au spus de o mare poveste de dragoste din trecutul recent. Rezultatul a fost un scenariu scris, în strânsă colaborare cu Yakel și executate în principal de către membrii săi. În acest caz, in mai multe alte privinte “Tanna” a fost realizat într-un spirit comparabil de cooperare cu membrii comunitatii aborigene Ramingining în Australia.
0 0
Cretzulynne pe 07 Iulie 2019 11:13
A 10-a propunere pentru Academia de Film Americană, la categoria de cel mai bun film străin, din partea Australiei.
Prima nominalizare.

0 1

Spune-ţi părerea despre Tanna

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Tanna
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells