Sydney

(1996)

Jucatorii

Poster Sydney Postere Sydney

Sinopsis Sydney

Dupa ce si-a pierdut toti banii la jocurile de noroc, Jhon Finnman este uimit cand un strain se ofera sa-i cumpere o cafea si sa-i dezvaluie cateva din secretele sale despre cum putea sa duca o viata comoda ca jucator. Suspicios la inceput, dupa o vreme Jhon ajunge sa-l venereze pe Sydney si singura data cand nu-i asculta sfatul este atunci cand se indragosteste de Clementine (Gwyneth Paltrow). Lucrurile se precipita si Sydney il ajuta din nou, desi Jhon nu va afla motivul pentru care primeste acest ajutor...
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

AKA

  • Hard Eight

Produs de

Green Parrot

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
robertsandu pe 11 Septembrie 2012 11:12
Primul film adevărat marca P. T. Anderson
Îl apreciez enorm pe Paul Thomas Anderson, iar motivele sunt foarte diverse. Îmi place complexitatea personajelor sale - aflate permanent într-o zonă a moralului destul de greu greu de definit. Îmi plac dialogurile sale care, chiar și atunci când subiectul discuției este unul mai degrabă banal decât revelator, sunt interesante de urmărit. Îmi place că, în peliculele lui, mișcările de cameră sunt ceva mai dese decât în cazul altori regizori, și totuși, sunt atât de bine executate, încât nu obosesc niciodată ochiul. Anderson este, într-adevăr, ca unul dintre cei mai buni regizori din noul val.

Sydney (sau Hard Eight) este un film aparent simplist, dar revigorant prin propria-i simplitate. Povestea este destul de liniară, motiv pentru care poate fi relatată lejer în câteva fraze. Ce mi se pare însă lăudabil la Hard Eight - ca în diverse alte… citeşte

2 1
dickstone pe 18 Februarie 2022 17:27
Un debut al regizorului Paul Thomas Anderson bunicel,dar cu prima parte cam fadă.....
0 0
twitch958 pe 19 Aprilie 2018 18:12
Filmul ce a lansat probabil cel mai bun regizor al generatiei noastre - P.T. Anderson
Chiar daca "Sydney" sau "Hard Eight" cum a fost redenumit este posibil cel mai slab film regizat de Paul Thomas Anderson, nu este deloc un film prost. Este filmul ce ne face sa remarcam stilul acestuia, pe care-l va folosi in urmatoarele sale creatii.
Fiind o pelicula de dimensiune mica, nu este de calibrul epic al "There Will Be Blood" sau "Boogie Nights", dar cum a zis si utilizatorul ce a postat un comentariu inaintea mea, este un film simplist, dar bun prin simplitatea sa.
In "Hard Eight", Sydney (Philip Baker Hall, cea mai buna performanta din film) este un jucator profesionist in lumea jocurilor de noroc, si il invata pe John (John C. Reilly) anumite scheme pentru a face rost de banii necesari pentru inmormantarea mamei sale. John o duce bine pana se indragosteste de chelnerita Clementine (Gwyneth Paltrow) si totul se duce de rapa.
Este un film cu rasturnari de… citeşte

0 1
lili22 pe 21 Decembrie 2020 23:27
Un film modest, fără pretentii, chiar daca sunt niste nume grele pe afis.Pentru cei cu mult timp liber.
0 2

Spune-ţi părerea despre Sydney

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells