Suntan

(2016)

Obsesia unui doctor

Poster Suntan Postere Suntan

Sinopsis Suntan

Mai mult
Suntan

Pentru Kostis, viața a trecut pe lângă el. Fiind singurul doctor de pe o insulă mică, el își petrece singur iarna. Vara, însă, insula se transformă într-un loc perfect pentru vacanțe, cu plaje pentru nudiști și petreceri. Când Kostis o întâlnește pe frumoasa Anna, se îndrăgostește de ea și vrea s-o impresioneze. Nu trece mult timp și Kostis își petrece aproape tot timpul îmbâtându-se, mergând la petreceri și sărutându-se cu Anna. Ce începe ca o redescoperire a tinereții…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6

Caseta tehnică

Produs de

Marni Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Eureka Entertainment

Țara

Grecia, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 29 Iunie 2017 12:40
Nu stiu ce nota sa ii dau acestui film .Plaje superbe , tineri nudisti distrandu-se in discoteci, un doctor obsedat dostoievskian de o blondina.
Ti se face dor de Grecia.

1 4
LavyBogdy pe 18 Decembrie 2023 12:00
Dragoste cu forta si profunda constientizare
Peisaje si decoruri demne de divin , mariajul perfect dintre linistea zilei si harmalia noptii , spiritul libertin... toate o terapie pentru a iubii viata si libertatea. Dar , asemeni lui Yin si Yang , toate au si o parte intunecata , oferita in speta de natura umana. Pe principiul " Daca eu te iubesc , si tu ma iubesti " se naste ideea ca ceea ce te-a salvat din abis trebuie sa-ti fie , intr-un mod sau altul , etern indatorat. Si de aici incepand incepe auto-compatimirea , ura de sine dar mai ales distrugerea a ceea ce era pur in acel punct originar.

Actorii au o naturalete molipsitoare , mai ales pe plajele de nudisti , scenariul nu se pierde in detalii si cu desfranari pe ici , pe colo.

0 0
Horatiucrisan pe 04 Februarie 2019 14:40
Grecia estivală, o insulă celebră, Antiparos indragita de vedete de talie mondiala printre care si Tom Hanks care detine o casa pe insula, o insula unde iarna nu se intampla nimic însă vara insulă debordează de veselie, tinerețe, distractie. Distracțiilor estivale cu turisti straini i se adaugă și doctorul Kostas, aflat la vârsta a doua, cu un trecut se pare destul de banal. Singurătatea si probabil criza bărbatului trecut de 40 de ani care realizeaza ca viata se scurge monoton il determină pe Kostas sa încerce să dea timpul inapoi, indragostindu-se în final de o frumoasă turistă. Sentimentele sale, evident nu sunt împărtășite de frumoasa grecoaica, drept consecință comportamentul doctorului respectat inițial se transformă în unul obsesiv determinând acțiuni cu consecințe dramatice pentru viata si cariera sa. De urmărit pentru peisajele superbe cat si… citeşte
0 0
Dragos.87 pe 09 Iulie 2017 20:56
Este un film interesant produs de turci dar ii lipseste suspansul.Relatia doctor - pacient poate avea consecinte grave.Filmul are si momente comice,in ultimele 10 minute devine o usoara drama iar finalul lasa loc de interpretari.Nu strica o vizionare!
0 1

Spune-ţi părerea despre Suntan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Suntan
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells