Sult

(1966)

Foamea

Poster Sult Poster Sult

Sinopsis Sult

Mai mult

În 1890, în Christiania, Pontus, un scriitor șomer, sărac, în pragul foametei, este pe punctul de a fi dat afară din cămăruța umilă pe care o ocupă într-o pensiune.

Singuraticul Pontus scrie un articol, iar speranța lui este ca un editor de la un ziar local să-i cumpere creația pentru a avea bani de mâncare și chirie. Pontus este prea mândru pentru a accepta orice ajutor sau bani cu împrumut și, în ciuda aspectului sărăcăcios, insistă că nu are nevoie de nimic.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7

Caseta tehnică

AKA

  • Hunger

Produs de

Sandrews

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Connoisseur Video

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Darkayn pe 12 Mai 2016 23:10
Mi-a făcut o vădită plăcere să urmaresc o atât de reușită ecranizare a romanului "Foamea" de Knut Hamsun. Este exact asa cum mi l-am imaginat, drama scriitorului în mocirla existenței umane, am retrait încă odată acele clipe de emoție puternică,sminteala și delir din urma lecturii. Astfel de filme îți pătrund în suflet și nu-ți dau pace multă vreme, rareori când se găseste un regizor care să adapteze atât de fascinant o carte. Actorul principal a jucat pur și simplu impecabil! Trist că filme bune sunt date uitării, cartea uitării, în curând și noi uitării....Genial film!
5 1

Spune-ţi părerea despre Sult

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Sult
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells