Stowaway

(2021)

Pasagerul clandestin

Poster Stowaway Postere Stowaway

Sinopsis Stowaway

Stowaway

Pasager clandestin fără voia lui, un bărbat aflat într-o misiune pe drumul spre Marte provoacă din greșeală o avarie gravă la sistemele care susțin viața pe nava spațială. Confruntându-se cu resurse din ce în ce mai limitate și cu consecințe potențial sumbre, echipa este nevoită să ia o decizie imposibilă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Le Passager nº 4
  • Pasajero inesperado

Produs de

RainMaker Films

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Germania, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 26 Aprilie 2021 09:52
Dezastruos
Sunt fan filme SF insa acesta a fost unul din cele mai proaste filme.
Anna Kendrick joaca in primul ei SF cred si mai bine ramanea la comedii...nu a jucat rau dar nu o prinde SF.
Filmul in sine, povestea nu e chiar rea insa mizerabil transpusa in imagini si evenimente.
Comandantul,sefa principala este de rasul curcilor, cum plange si se vaita si tot isi arata grimasele,penibil pt un comandant sa se comporte asa.Nu avem aer, trebuie sa-l aruncam in spatiu pe al 4lea pasager, si-asa cine pixu ei e ala.Comunicarea cu statia de pe Terra e bataie de joc, se aude doar ce vorbeste baba-sef....WTF?!
Nu se spune cum a ajuns negrul bagat acolo si pe cat de senzationala este aparitia lui pe atat de putin prezentat este in timpul filmului,are parte de putine dialoguri.
Aventura celor 2 in afara statiei, FARA CORDON DE SIGURANTA, mi s-a parut cea mai tare gluma posibila… citeşte

4 0
nictud pe 22 Aprilie 2021 15:39
Veriga slabă din lanț trebuie să plece...
Film slăbuț cu buget de pandemie.

4 1
clauditz pe 30 Aprilie 2021 02:07
Imi plac filmele legate de spatiu si probabil le voi vedea pe toate, chiar daca unele sunt mai slabe. Acest film nu e stralucit. Toata actiunea se petrece pe nava care merge spre Marte. Unele scene sunt chiar prost gandite. Iar finalul e nicicum, te lasa asa... in aer.
3 0
missaiwi pe 19 Mai 2021 03:07
O aventura spatiala pusa in scena monoton. La aproximativ o ora de vizionare,aproape involuntar, m-am trezit ca dau pe repede'inainte cautand sa surprind anticipat un moment de actiune si suspans veritabil (pentru o scena “intinsa” prea mult), deoarece rabdarea mi-o pierdusem pe drum. In zadar! ...M-am resemnat si am revenit la secventa de unde o luasem la fuga si am stat sa vad filmul cap-coada, doar ca la final sa-mi pot face o opinie pertinenta… asta din punctul meu de vedere. Chiar daca e un film "low budget", tema e okay, tentanta si ofertanta, dar referitor la continutul realizat, lasa de dorit scenariul , regia si in mod special sunt dezamagita de rolul transpus mediocru al actritei Toni Collette. Totusi, interesant rolul Annei Kendrick care a reusit cateva abateri de la parcursul liniar al filmului.
2 1
Costirik pe 08 Mai 2021 18:08
Filmul pleaca de la o premisa pentru idioti si continua cu o semi-telenovela perfecta pentru Anna Kendrick. Credeam ca poate mai mult, dar m-am inselat e o actrita draguta, dar limitata.Ce merita cu adevarat sa vezi in film e atunci cand ies in spatiu. E un moment perfect de anxietate, iar la o calitate HD si un ecran maricel, stai ca pe ace in fotoliu :)) In rest e apa de ploaie, plus ca nu lipseste nici cerinta zilelor actuale: Hai sa salvam negrul!
2 1
user-6089bd3ede9d5 pe 28 Aprilie 2021 22:55
Pierdere de timp! Un film extrem de slab .In trailler actiunea parea cu totul alta, asta a si facut sa vreau sa il vad, insa am ramas extrem de dezamagita de firul actiunii, inexistente.
NU RECOMAND!!

2 2
BogdanP. pe 23 Aprilie 2021 03:26
Sa zicem ca merge ....
Filmul nu e rau , poate unora li se va parea mai lipsit de actiune, dar ideea nu-i slaba dar nici revolutionara. Pentru fanii "Gravity" merge si asta . Nu-i un film pe care sa-l injuri si sa regreti ca ti-ai pierdut timpul la el cum sunt multe altele mai nou aparute. Multe femei se vor uita la el numai pentru faptul ca joaca tipa din "A Simple Favor".
2 2
makomomo pe 2 mai 2021 23:42
Pentru (fanii) Gravity acest film este o jignire, o aberatie...
lavara_laiarna pe 06 Iunie 2021 09:27
Nici măcar amatorii nu pleacă la drum fără piese de schimb pe terment lung.
1 0
pisicuta1 pe 16 Mai 2021 23:35
mda nu e un film reusit ,iar unele faze par penibile cum sa plec in spatiu fara cordon de protectie ,si tubul de oxigen nu i legat de nimic.
1 0
Ghemot pe 23 Aprilie 2021 22:22
Un film foarte bun care m-a impresionat. Poate că sunt subiectiv, dar e unul din filmele reușite din domeniul astronomic.
1 3
makomomo pe 26 aprilie 2021 12:18
Din domeniul Gastronomic poate pt ca e o varza de film facut de idioti fara carte si habar de spatiu
Domolul pe 1 mai 2021 08:50
Eu cred că amândoi aveți dreptate în această ușoară contrazicere. Ghemot, da, până la urmă până unde te poți duce, ca scenarist, cu perfecțiunea detaliilor? consulți un specialist, doi. Dar oricum pentru cei de la vârful oricărei științe, vor râde la un moment de stupiditatea unei explicații științifice din film. Și makomomo, da, un film trebuie să fie credibil, cât de cât. Eu știu că este artă, că scopul este mesajul filmului nu lecție tehnică, dar cât poți abstractiza? Știi cum se spune despre jocul slab al actorilor: nu-i crezi, nu te fac să-i crezi Trebuie să-i credem ca să prindem mesajul. Așa și cu scenariștii: Bagă tată material credibil fiindcă prin abstractizare redusă la absurd o să ajungi ca pictorii, să mă faci să mă uit la un punct galben pe o pânză albastră și să ai pretenția să prin mesajul.
Sorin87 pe 18 Noiembrie 2021 19:26
Un film interesant cu un final neasteptat si pe alocuri parca nefinalizat
0 0
petricaciobanu pe 02 August 2021 23:18
Un film foarte bun
Merită să-l vedeți. Pentru amatorii de alieni, de sânge pe toți pereții, de jivine care sfarmă tot în dinți și topesc tot cu saliva lor blestemată, acest film e considerat a fi o blasfemie adusă cinematografiei. De ce? Pentru că nu se încadrează în curentul minimalist, de doi bani, numită pompos, SF american. Dar pentru inginerii care se mai pricep și pentru cei care își dau seama de pericolele din spațiu, este un film foarte bun. Cartușele cu hidroxid de litiu sunt înglobate într-o instalație complexă care în final face ca cristalele de zeolit să absoarbă codoiu´ disociind molecula și furându-i oxigenul care mai apoi e folosit în Sabatier la prepararea apei. Dacă s-a ars instalația, pa!
0 0
kasmyn pe 24 Iunie 2021 20:19
slab
slab film pentru genul sf!! nu se merita vizinat pentru cei carora le place genul sf1!
0 0
hitman78 pe 23 Aprilie 2021 20:37
M-am uitat la film pentru Toni Colette dar personajul Annei Kendrick s-a dovedit a fi cel mai interesant si m-a tinut conectat 100%.O drama sf cu 4 personaje ce au de luat o decizie extrema,nimic nou sub soare dar pentru mine nu a fost pierdere de vreme ba chiar am ramas cu feeling ul ca am vazut ceva bun.
0 0
Domolul pe 24 Aprilie 2021 20:54
Politic?
Sau poate exagerez și eu? La toți ni-i greu pe planeta asta! Dar problema pe care o pune este într-adevăr reală. Și nu neapărat actuală, fiindcă cred că la acest film se lucrează de mult timp. Acum a venit peste americani problema aceasta cu BLM, ca un ciocan, a spart tot sau a centrifugat și atras tot în jurul ei. ( apropos de centrifugat, tehnic ar fi trebuit să ni se dea o explicație de ce misiunea aceea a ținut așa de mult la gravitația aceea blestemată, imponderabilitatea nu ar fi creeat asemenea probleme. Na, dacă ar fi fost reală stația aceea spațială, le-aș fi dat acest sfat! Nu cred ca NASA ar fi refuzat sfatul unui român, de ce ar fi făcut asta? 'cause i'm black?). Cumva cred eu că explică și ce s-a întâmplat în istorie. Eu cred că filmul trebuie văzut ca și cum conflictele BLM nu s-ar fi întâmplat. Ca și cum am fi în 2019. Asta ar fi… citeşte
0 1
makomomo pe 28 aprilie 2021 07:35
N-am nimic cu negrii,chiar ii plac.Dar e clar ca odata cu evenimentul Floyd care nu a fost ok,pe bune acum, s-a creat acest soi de BLM.Acum, e vina noastra, a celor albi ca acceptam porcaria asta.Nu ai voie sa spui "ala negru" unui negru(vezi faza cu arbitrul nostru) dar un negru are voie sa zica "ala alb" ...Rasa galbena e ok?Doar negrii se simt jigniti de culoarea lor de parca nu ar fi negru.Eu nu as avea nimic impotriva sa-mi zica cineva ala negru daca as fi negru.Clar si mizeria asta de film cu atatea greseli in el este facut si dpdv BLM.Initial nu le pasa, li se rupe, lasa-l sa moara insa apare cineva care considera sa se sacrifice aiurea, sa nu moara ala negru...mai mult sau mai putin dpdv acesta. Daca noi, albii....galbenii,pieile rosii :) vom accepta asta asa o sa fie deacum, ei mereu protejati.O mare tampenie,culoarea pielii trebuie sa fie ceva normal nu sa te simti jignit si ranit sufleteste daca iti zice cineva bai negrule....de parca ai fi alta culoare.James Brown oare ce parere at fi avut? :)

Spune-ţi părerea despre Stowaway

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells