Storage 24

(2012)

Storage 24

Poster Storage 24 Postere Storage 24

Sinopsis Storage 24

Storage 24
Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.5

Caseta tehnică

Produs de

Unstoppable Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lapidarium pe 10 Octombrie 2012 21:55
Bollywood
Cred ca am inceput sa ma tampesc daca am reusit sa vad(recunosc , in reprize) o astfel de capodopera a cele de-a 7 arte.Distribuit de compania Universal !?! (poate era vorba de vreun magazin universal satesc) filmul este un rahat "da capo al fine", cu interpretarile unor actorasi de mana doua, regizor obisnuit sa filmeze in stilul bollywoodian (stiti acela, cand camera insista mult pe mecla actorului aratandu-i trairile), poate si din cauza ca, prin echipa de filmare am vazut si cativa cu nume indiene (aia din Asia si nu cei americani).Ah si inca ceva, filmul contine si plasare de produse-un actoras mesteca cam zece minute in timp ce cauta un alien resapat, niste ciocolata Mars (poate saracul se credea filmand vreun spot publicitar, ca in rest nu avea nicio treaba cu actoria).Mai este o tuta blonda cu o mirare tampa de te bufneste rasul.Nu o sa mai mananc nici Mars dar nici budinca(… citeşte
1 1
xerses pe 14 Iulie 2019 21:44
Pacat de un scenariu care ar f avut ceva potential.Dar cand regia este slab, degeaba....
0 0
Horatiucrisan pe 14 Ianuarie 2019 01:18
Acest film poate fi rezumat în două cuvinte: un gunoi. O ciorba reancalzita despre o creatură extraterestră, un fel de strutocamila alien plus predator aleargă pe tot parcursul filmului niste tâmpiti printr-un depozit imens. Se pare ca scenariștii si producătorii din ultima perioadă sunt în pana serioasa de idei.
0 0
Manusa pe 27 Octombrie 2012 12:51
Un depozit, cativa oameni inchisi pe dinauntru, desigur, si o creatura misterioasa. Acestea sunt ingredientele acestui film. Subiectul este unul destul de simplu, care are suspans. Totusi este un film destul de slab, din pacate.
0 0
sotarosotaro pe 23 Octombrie 2012 21:51
Bunicel
lapidarium eu sincer te CONTRAZIC........... filmul are scenariu frumos.... exista asemenea "Magazine" in America oameni isi depoziteaza lucruri de valoare si importanta 1 la mana 2. singura chestie la care ai dreptate este ca cei care filmeaza pun accent pe fata ...3. Actori mi sau parut buni.... 4.Final frumos te lasa cu un suflu care te impinge la gandul "PARTEA A II>? :D....
0 0
lapidarium pe 1 noiembrie 2012 16:36
Pe mine chiar interpretarea actorilor m-a enervat la culme! Crede-ma ca pot sa imi dau seama cand ceva este nenatural, fortat sau nu are nici o legatura cu actiunea in sine.Uita-te si pe imdb si vezi comentariile celor de acolo si o sa imi dai dreptate.Si inca ceva, fiind un fan al genului horror, cu peste 1000 de filme la activ (din acest gen numai, fara exagerare) cred ca imi permit sa fac comparatii obiective.Iti apreciez parerea iar acest replay este doar o parere a unui impatimit de filme de orice fel.
firoscosu pe 17 August 2015 14:20
prost !
foarte prost!
extrem de prost!
extrem de foarte prost!
NU VA PIERDETI TIMPUL CACI VA PIERDETI TIMPUL !

0 1

Spune-ţi părerea despre Storage 24

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Storage 24
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells