Sphinx

(1981)

Sfinxul

Poster Sphinx Postere Sphinx

Sinopsis Sphinx

Filmul este o ecranizare a cartii lui Robin Cook, Sphinx si urmareste indeaproape firul epic al cartii. Erica Baron merge in Egipt pentru a cauta tezaurul disparut a lui Tutancamon. Odata ajunsa acolo, va descoperi o multime de secrete si mistere care ii vor face misiunea si mai grea. Intrebarea e, in cine ar trebui sa aiba incredere ca sa primeasca ajutor?
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Distribuitorul international

Orion Pictures Corporation

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alex_il_fenomeno pe 21 Iunie 2012 12:20
un film interesant , atat prin atmosfera cat si prin peisajele nemaipomenite oferite de Egipt , locul unde au avut loc filmarile . povestea , pe cat de relaxanta pare la prima vedere , are o tensiune uimitoare care te tine in sah pe toata durata acesteia , iar de distributie nici nu cred ca se mai merita discutat : doi protagonisti extraordinari in persoanele actorilor Frank Langella si Lesley-Anne Down , ce ne-au adus atat de bine in atmosfera magica a productiei . merita urmarita cu mare placere , si nu numai o data .
1 0
neludiu pe 01 Iulie 2022 01:41
Interesant. Bun pentru anii '80, poate un remake i-ar creste valoarea. Actrita cam isterica, probabil pentru a creste suspansul.
0 0
mtraianc pe 06 Ianuarie 2013 14:10
egipt
am revazut azi ,,o excursie in egipt ,, imagini minunate , impletite cu actiune suspans ,si multe comori inca,, de..ne,, scoperite ,, filmul merita vazut , sau revazut
0 0
sandu mihaela pe 23 Februarie 2008 18:37
am auzit de acest film si as vrea foarte mult sa-l vad imi plac filmele de acest gen foarte mult. cum as putea viziona filmul.multumesc.
0 0
Hanganu Eugen pe 17 Iunie 2006 17:09
Mi-a placut foarte mult si as dori sa stiu cum pot cumpara un Cd sau dvd cu acest film. Foarte bine filmat, regizat si interpretat. Multumesc anticipat pentru raspuns
0 0

Spune-ţi părerea despre Sphinx

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sphinx
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells