Sharpe's Honour

(1994) - Serial TV

Comandantul Sharpe: Răpirea

Poster Sharpe's Honour Postere Sharpe's Honour

Sinopsis Sharpe's Honour

1813. Vechiul dușman al maiorului Sharpe, maiorul Ducos, manipulează o frumoasă tânără marchiza sa-l acuze pe Sharpe, în mod fals, de viol. Soțul ei îl provoaca pe Sharpe la duel. Dar când soțul este găsit mort în dimineața următoare, Sharpe este arestat și dus în fața curtii martiale, și se pare că nimeni nu-l poate salva de la spanzuratoare.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Sean Bean Sean Bean Sharpe Alice Krige Alice Krige La Marquesa Féodor Atkine Féodor Atkine Ducos
Edward Atterton Edward Atterton Capt. Peter D'Alembord Michael Byrne Michael Byrne Nairn Hugh Fraser Hugh Fraser Wellington
Nickolas Grace Nickolas Grace Father Hacha Jay Benedict Jay Benedict Gen. Raoul Verigny Jason Salkey Jason Salkey Harris
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
balta67verde pe 05 Ianuarie 2017 12:36
Toate filmele din seria Sharpe sunt OK, merita vazute. Napoleon/Wellington/Spania: Un capitol istoric de obicei cam ignorat de industria filmului.
1 0
bizonul pe 08 Ianuarie 2017 07:44
National Tv. cu acest film "s-a spalat de pacate" ptr. saptamana care a trecut. Din filme de prost gust nu ne scot si de ani de zile, tot tampenii indiene au in grila. Acest film este din lumea reala , din istorie, este vorba aici de onoare si dreptate, este vorba de bunul gust, de rafinament, de glorii.
0 0

Spune-ţi părerea despre Sharpe's Honour

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells