Sharks' Treasure

(1975)

Comoara rechinilor

Poster Sharks' Treasure Postere Sharks' Treasure

Sinopsis Sharks' Treasure

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 13 Iulie 2012 06:21
Este un film potrivit si pt lista : Marile si oceanele sunt locuri periculoase pt cei care calatoresc pe mare = talharii = un grup de cautatori de comori gasesc aur si artefacte de aprox 400.000 $
6 0
CANTALUP pe 14 iulie 2012 01:17
Intodeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari . Cine ajunge sa se vaite , sa fie nemultumit , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . . . Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini .
alex_il_fenomeno pe 03 August 2012 12:53
a fost un film acceptabil , cu cateva situatii pe care chiar nu le intrevedeam initial , multe momente de maxima tensiune si cateva lucruri de invatat ( nici acum nu pot sa uit faimoasa replica a capitanului , "ficatul prelucreaza 30 ml de alcool pe ora , orice este peste aceasta masura il imbolnaveste" ) . revenind la film , a avut o intriga si o desfasurare interesanta , chiar daca nu a fost extrem de alert sau sa aiba momente care sa iti opreasca inima in loc ... a fost un film de aventuri destul de reusit cat sa merite o vizionare .
1 0

Spune-ţi părerea despre Sharks' Treasure

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sharks' Treasure
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells