Seom

(2000)

Seom

Poster Seom Postere Seom

Sinopsis Seom

Ea administreaza un complex de locuinte lacustre. Ii cazeaza pe chiriasi, le duce hrana, le ofera favoruri sexuale contra cost atunci cand o cer. El este unul din chiriasi. Nu a venit nici pentru pescuit, nici pentru alte distractii, ci pentru a se ascunde, a scapa de ceva. Cand nu mai suporta povara trecutului, incearca sa se sinucida, dar ea il salveaza.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: stalex
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Myung Film Company Ltd.

Distribuitorul international

CJ Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jansic pe 17 Ianuarie 2011 00:26
Filmul incepe atat de linistitor, incat te afunzi imediat, asteptand. Muzica buna, putine replici, un decor oniric, un fir al actiunii care te face sa fii nedumerit, empatic, ingrozit.

Mesajul se invarte destul de mult in jurul relatiei dintre El si Ea, cu fuga de singuratate, dependenta, alinare reciproca. Finalul e interpretabil. In concluzie, e-un film foarte bun.

3 1
eko pe 29 Septembrie 2012 02:05
sincer eu asteptam mai mult de la acest film . un film bolnav cu niste faze care nu isi aveau locul , parca prea tras de par , pacat.
3 3
sabinalin pe 10 Septembrie 2016 20:07
Barbati aflati in cautare de distractii si senzatii tari, barbati pentru care femeile nu-s mai mult decat obiecte ale placerii. Barbati care se folosesc de femeile care practica cea mai veche meserie din lume. Barbat care a ajuns intr-un moment de rascruce. Femeia care duce o viata lipsita de perspective, care se daruie oricui pana in ziua in care simte ca zareste luminita de la capatul tunelului. Aceeasi lume violenta, lumea in care scapa cine poate, lumea care traieste la limita disperarii, lumea prin ochii lui Kim Ki Duk. Si totusi exista speranta, si totusi exista poezie, si totusi exista dragoste altfel ne-am duce de rapa de tot. Toate bune si frumoase ( ma rog, e un fel de-a spune...) pana la final. Teribil de criptic!
1 1
xerses pe 19 Februarie 2016 10:50
Foarte ciudate personaje, foarte ciudata intreaga actiune...
1 1
Haruka pe 13 Ianuarie 2010 21:56
Obligatoriu de vazut pt ca e un altfel de film si cine are pofta de un film ahollywoodian.........asta e, ca toate filmele lui Ki-duk Kim. Filmul asta frizeaza ceva, nu pot spune daca absurdul sau nebunia sau ambele. Intr-un astfel de film vizualul nu trebuie talmacit mot-a-mot...parerea mea, talcul doar regizorul il stie.
1 2
aayana pe 30 Noiembrie 2010 14:02
8
Dintre toate filmele lui Kim Ki duk, asta mi s-a parut cel mai dur.
1 3
lili22 pe 04 Iulie 2019 17:56
Un film foarte dur si cu un final si mai ciudat care lasa loc de interpretari.Filmul nu e pentru oricine .Poate pentru cei ce inteleg mentalitatea asiatica.
0 2

Spune-ţi părerea despre Seom

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Seom
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells