Sedmoy sputnik

(1968)

Sedmoy sputnik

Poster Sedmoy sputnik Poster Sedmoy sputnik

Sinopsis Sedmoy sputnik

Acest film nu are sinopsis.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 7.6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 30 Martie 2020 23:27
Pana la un punct e bun, dar sa nu imi spuna mie nimeni ca se schimba un general la batranete.In 1968 nici nu se putea altfel..
0 1
cosmin742000 pe 07 Octombrie 2017 08:33
spoiler
Un film sovietic antisistem , care ar putea inchide gura oricarui dobitoc care crede ca a existat cenzura in vremea comunismulu.Numai ca orice om normal la cap stie acest lucru , precum si faptul ca cenzura comunista nu este decat o inventie a propagandei capitaliste cu scopul de a ii prosti pe prosti.In film este vorba despre un general , apolitic, , doctor in drept arestat e armata rosie caruia i se confisca apartamentul in care locuise,, pentru ca nimeni nu credea ca odata arestat va mai iesi in viata.Insa este eliberat , datorita cunostintelor sale de drept.Se intoarce insa la inchisoare , pt ca nu avea unde sa locuiasca , toti prietni lui devenisera turnatori pt bolsevici.In cele din urma sfarste prin a fi impuscat de armata alba , pt ca nu a vrut sa se alature kir , el find apolitic.
0 2
eduard_stratan pe 25 aprilie 2022 14:07
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Sedmoy sputnik

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells