Renfield

(2023)

Asistentul vampirului

Poster Renfield Postere Renfield

Sinopsis Renfield

Mai mult
Renfield SUB

În această poveste modernă și monstruoasă despre servitorul loial al lui Dracula, Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) joacă rolul lui Renfield, asistentul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar®). Renfield este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă a acestuia, indiferent cât de degradantă ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este pregătit să vadă dacă există o viață în afara umbrei…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Skybound Entertainment, Universal Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Renfield

Weekend premieră (17.04.2023)
  • Loc 3
  • Spectatori 12.406
  • Încasări (RON) 342.307,90
Total
  • Spectatori 25.792
  • Încasări (RON) 640.088,16
  • Încasări (USD) 142.244,57

Părerea criticului

Gloria pe 27 Aprilie 2023 10:41
Sânge proaspăt în rândul subgenului filmelor cu vampiri
Cu un personaj precum Dracula pe marile noastre ecrane, criticul de film poate fi intimidat. La gândul că ceea ce va scrie nu se va ridica la înălțimea personajului. Totuși, comedia horror Renfield, cu Nicholas Hoult în rol titular și Nicolas Cage în rol secundar, cel al lui Dracula, ridică de pe umerii criticului de film această povară.

Creat de Nicolas Cage, Dracula nu are seducția personajului imaginat de Bram Stoker, ori eleganța personajului creat de Christopher Lee sau latura romantică pusă în valoare de Gary Oldman, ori ascuțimea limbii (aici ne referim la replici) ale contelui nemuritor jucat de actorul danez Claes Bang (miniseria Netflix Dracula), ca să numesc trei dintre actorii care chiar au reușit să redea creaturii noblețea și... pacea, după atâtea nenumărate ecranizări. Nicolas Cage deshumează creatura și îi aduce o notă de… citeşte

0 3

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-64463e58b97a2 pe 24 Aprilie 2023 11:36
Un film.....prost, comedie de slaba calitate, acțiune.. asa și așa, sânge peste tot, ma mir ca N Cage a acceptat sa joace în într-un film atat de slab.
Cu părere de rău Nu recomand.

3 2
xerses pe 04 Mai 2023 17:33
Mi-a placut. Mi s-a parut pe alocuri hilar, pe alocuri prea descriptiv cu sangele, dar de entertainment-merge.
2 1
6Patronul9 pe 25 Mai 2023 16:37
Foarte slab. Nic Cage este Nic Cage si e mereu o placere sa-l urmaresti dar asta e un film de duzina fara nimic interesant.
1 1
Smrs pe 14 Mai 2023 19:24
Slab.
Ce film prost! :)) Pare un puzzle compus din niste scenete lipite fără o ordine și fără sens. Cu puțin mai mult interes, cred că ar fi fost un subiect bun asta cu existența unui asistent al lui Dracula, pe modelul Batman si Robin, personajele au fost create ok, foarte bun machiajul, insă regia e de tot rahatul. S.a incercat o comedie neagră, dar să mai învețe de la Dark Shadows. 5 pentru costume, machiaje, etc.
1 1
Phantom_sub pe 18 Aprilie 2023 21:56
Este de cinema
Am văzut Renfield la cinema. Are de toate: comedie neagră, acțiune cât cuprinde, muzică pe măsură, momente emoționante, violență explicită, interpretări foarte bune atât din partea lui Nicholas Cage cât și din partea lui Nicholas Hoult, iar personajele minore fac și ele o treabă foarte bună. Machiajele cu Dracula și restul grozăveniilor foarte bine realizate. Coregrafia luptelor foarte bună. Are un singur mic defect, dar e mai mult o chichiță decât un punct slab. Din punctul meu de vedere, ăsta e în mod clar de cinema.
1 3
deea9595 pe 03 Iunie 2023 16:24
A inceput atat de bine ca o comedie neagra.
Apoi a devenit doar actiune fara sens si gloante care nu nimeresc niciodata oamenii buni.
Dezamagitor avand in vedere cat de bine a inceput...

0 0
mariuszmeu pe 05 Mai 2023 15:47
bunicel
as fi fost tentat sa dau 6, dar am dat 5 la "exorcistul papei" . cu toate ca e doar o comedioara si nu chiar un film horror , m-a impresionat mult mai tare , e mai bun decat cel anterior mentionat. .Acuma, N Cage nu ma mai inpresioneaza ....
0 2

Spune-ţi părerea despre Renfield

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Renfield
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells