Păreri Racing Extinction

(2015)

Cursa distrugerii

Ordonează după
tsilviu pe 17 Martie 2016 16:13
Superb!
Un documentar impresionant si infiorator in acelasi timp. Imagini extraordinare, coloana sonora grozava si multe idei interesante.
1 0
xerses pe 05 Iunie 2019 18:45
Dupa ce urmaresti un astfel de documentar nu ai cum sa nu-ti propui sa nu incepi cu un lucru mic care sa ajute planeta.
0 0
Aishor pe 13 Aprilie 2019 22:57
Omul e cel mai mare distrugător al planetei ăsteia care îi dă viață, îl hrăneşte, îl adăposteşte. Iar nepăsarea e la fel de rea ca distrugerea. Să nu faci nimic nu înseamnă că faci bine. Semnale de alarmă se tot trag, dar nu-i suficient.Sărac şi bogat distrug laolaltă...Adevărul crud e că omul se iubeşte pe sine prea mult.
0 0
Cretzulynne pe 28 Iunie 2016 23:42
Antropogeneza si ce inseamna ea.
Acesta este un semnal de alarma - ingrijorator si optimist in acelasi timp; film folosit ca mijloc de informare prin puterea imaginilor. Dar, oare cati il vad, cati il inteleg si cati iau masuri ?

Subiectele - comertul ilegal cu specii pe cale de disparitie, incalzirea globala, poluare cu gaz metan si micsorarea fitoplanctonului, efectele secundare si victimele colaterale ale planetei din cauza actiunilor omenirii.

Dar, dupa ce am vazut acest film, mi-am dat seama de un lucru foarte clar:
NU vreau sa traiesc intr-o lume fara fauna.
De aceea "mai bine aprindem o lumanare decat sa blestemam intunericul" si anume: sa mergem mai des cu bicicleta, sa trecem pe masini electrice, sa protejam si sa respectam planeta, sa mancam mai putine produse animale si mai multe legume si fructe, etc.
Daca am fi mai constienti de mediul in care traim si am lua… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells