Maigret

(2022)

Maigret

Poster Maigret Postere Maigret

Sinopsis Maigret

Maigret SUB

O tânără îmbrăcată într-o elegantă rochie de seară este găsită fără suflare într-o piaţă din Paris. Comisarul Maigret va încerca să descopere criminalul şi să înţeleagă circumstanţele în care a murit victima.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

AKA

  • Maigret e la giovane morta
  • Maigret et la jeune morte

Produs de

Ciné@, F Comme Film

Distribuitorul international

Selecta Visión

Distribuit in Romania de

Transilvania Film

Țara

Franta, Belgia

Box office Maigret

Weekend premieră (22.08.2022)
  • Loc 9
  • Spectatori 5.532
  • Încasări (RON) 78.021,80
Total
  • Spectatori 10.397
  • Încasări (RON) 154.883,27
  • Încasări (USD) 31.813,96

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sabinalin pe 20 Iulie 2022 15:24
Jules Maigret, 75 de romane, 28 de povestiri timp de 41 de ani, incepand cu 1931 si terminand in 1972. Am lecturat intreaga serie care a aparut la Polirom. Bineinteles ca n-am citit mai mult de doua romane consecutiv ceea ce le recomand tuturor celor care intentioneaza sa se delecteze cu fabulosul univers parizian izvorat din mintea lui Georges Simenon. Jules Maigret. ,, Un domn mare, puternic, o pipa, o palarie melon, un pardesiu gros,,. Umeri largi, rabdator, corect, taciturn. L-au portretizat mai multi actori pentru ca scrierile lui Simenon continua sa atraga si e foarte bine ca se intampla asa. L-am vazut intruchipat de marele Jean Gabin, din punctul meu de vedere varianta ideala, pacat ca s-au facut doar trei filme. L-am vazut in urma cu cativa ani interpretat de Rowan Atkinson, o alegere extravaganta, ce legatura sa fie intre actorul care va ramane in memoria cinematografica… citeşte
5 1
dorinagoilean70 pe 11 Septembrie 2022 16:08
Chiar dacă are un tempo mai lent, actiunea seamănă cu scenariile in care joacă Hercule Poirot din carțile lui Agatha Christie. A fost interesant de urmarit atat felul in care Maigret descopera detaliile care îl vor direcționa catre făptaș , cat și reintalnirea cu societatea pariziană a anilor '30. Suntem într-o perioada în care emanciparea femeilor este la început, iar tinerele provinciale sunt atrase de Paris avand vise mari, și din pacate sfarsind în cu totul alte zone. Nu în ultimul rand, despre mamele bogate din crema societații care își iubesc odraslele dar care manifesta o posesivitate exagerată ce ampretează comportamentul fiului. Se spune în termebi psihologici, ca mamele americane își iubesc într-un alt mod fiii fața de cele europene.
0 0

Spune-ţi părerea despre Maigret

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells