Kompromat

(2022)

Kompromat

Poster Kompromat Postere Kompromat

Sinopsis Kompromat

Kompromat SUB

Un diplomat francez care lucrează în Siberia este arestat pentru deținerea de pornografie infantilă și aruncat în închisoare. Inspirat din fapte reale, filmul urmărește încercările eroului de a evada, în condițiile în care guvernul propriei țări pare că l-a abandonat.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.4

Caseta tehnică

AKA

  • Kompromatas
  • Kompromat: O Dossiê Russo

Produs de

Super 8 Production, SND Groupe M6

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Distribuit in Romania de

Independența Film

Țara

Franta

Box office Kompromat

Weekend premieră (24.07.2023)
  • Loc 9
  • Spectatori 2.699
  • Încasări (RON) 54.541,00
Total
  • Spectatori 5.413
  • Încasări (RON) 110.887,00
  • Încasări (USD) 24.586,22

Părerea criticului

StefanDo pe 24 Iulie 2023 14:28
Şocantul Kompromat: când sistemul ţine morţiş să te distrugă
"Kompromat", unul dintre cele mai detestate cuvinte din limba rusă, este o contragere pentru "material compromiţător" şi este o practică folosită încă de pe vremea lui Stalin pentru a şantaja sau ostraciza membri incomozi ai societăţii ruse. Regizată de Jérôme Salle, premiera de vineri nu este un film biografic, dar se inspiră liber din uluitorul caz al scriitorului francez Yoann Barbereau, acuzat de pedofilie de către serviciile secrete pe când era şef al Alianţei franceze din oraşul siberian Irkutsk.

În film, eroul este Mathieu Roussel (Gilles Lellouche, care anul acesta a preluat de la Gérard Depardieu rolul lui Obélix din populara franciză Astérix et Obélix), de asemenea director al Alianţei Franceze din Irkutsk. În ciuda avertismentelor subalternilor ruşi, la deschiderea unui centru cultural finanţat de un magnat local, Roussel invită doi… citeşte

2 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mishu25 pe 29 Iulie 2023 18:53
Un thriller foarte bun cu atmosfera si locatii desavarsite, cu personaje bine construite, muzica buna, suspans din plin
2 2
blink520 pe 3 august 2023 09:58
Mi-a placut foarte mult! Joanna Kulig interpreteaza foarte fain rolul!
Horatiucrisan pe 10 Noiembrie 2023 21:31
Un film care începe promițător și are o acțiune realista până într-un anumit punct de unde realismul o ia la vale fiind înlocuit cu fantezie. Cum ar putea un urmărit să nu fie localizat având un smartphone la el și mai mult decât atât folosindu-se de el pentru a contacta persoane știute că fiind supravegheate de serviciile secrete. Filmul este reușit daca facem abstracție de aceste neajunsuri.
0 0
lavara_laiarna pe 27 August 2023 08:16
O poveste de dragoste simplă și necondiționată. .de sistem.
0 2
R_Afc pe 24 Iulie 2023 18:03
Ce faci cînd Spețnazul este pe urmele tale? Faci sex
Filmul începe cu protagonistul urmărit de un grup de bărbați înarmați fugind prin pădure. Lucrurile nu arată bine și totul indică faptul că este în pericol. Apoi, din narațiuni succesive se dezvăluie cum s-a ajuns în acest punct.

Vom afla în curând că Mathieu Roussel (Gilles Lellouche) era instalat de cîteva luni într-un sat din Siberia împreună cu nevasta și copilul. Aventurierul francez a comis anumite imprudențe care i-au înfuriat pe ruși, iar noi știm că rușii sunt, prin definiție, niște oameni foarte, foarte răi, la fel cum toți românii sunt hoți și violatori.

Ceva mai tîrziu, într-o amiază plictisitoare și deprimantă, în timp ce se juca cu fiica sa, un comando dă buzna în casa lui Roussel și îl calcă în picioare fără explicații. În această secvență violentă și angoasantă, în care eroul habar n-are… citeşte

0 8

Spune-ţi părerea despre Kompromat

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells