Kolovrat

(2017)

Legenda lui Kolovrat

Poster Kolovrat Postere Kolovrat

Sinopsis Kolovrat

Mai mult
Kolovrat

Secolul al XIII-lea. Rusia este fragmentată și este pe punctul de a cădea în genunchi înaintea hanului Hordei de Aur Batu. Secerând orașe și inundând pământurile rusești cu sânge, invadatorii nu se confruntă cu rezistență serioasă și numai un războinic îi provoacă provocări. Tânărul cavaler Ryazan, Evpație Kolovrat, conduce un detașament de suflete curajoase pentru a răzbuna dragostea și patria sa. Curajul lui va uimi chiar și Batu, iar numele lui va rămâne pentru totdeauna în memoria poporului. Un…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

AKA

  • Furious

Produs de

Central Partnership

Țara

Rusia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
_xXx_ pe 10 Septembrie 2018 00:31
Foarte bun! Ne-am obișnuit numai cu filme americane...ei uite că și rușii demonstrează că știu știu să facă filme, și chiar ..destul de reușite! Bravo lor! Acum, nu trebuie sa fim chiar așa de răutăcioși și să criticăm trimiterile la ..300! Măcar ei fac filme reușite, in schimb.. alții, sunt vai mama lor; în speță..noi!
2 0
cristivu pe 25 Noiembrie 2022 22:47
In opinia mea, filmul este foarte bun. Firul epic este bine închegat, jocul actoricesc de mare calitate, iar peisajele superbe. Îl recomand cu încredere.
0 0
Manusa pe 13 Decembrie 2018 19:35
Nici nu am crezut ca va fi un film atat de reusit. Iata ce, cel putin noua, rusii ne dau clasa in ceea ce priveste filmele. Un film foarte bun care nu trebuie ratat!
0 0

Spune-ţi părerea despre Kolovrat

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells