Kill Theory

(2009)

Teoria uciderii

Poster Kill Theory Poster Kill Theory

Sinopsis Kill Theory

Kill Theory

Cazați la o casă de vacanță într-o zonă pustie și aflați în toiul sărbătoririi absolvirii liceului, câțiva tineri intră fără să-și dea seama în jocul unui ucigaș deosebit de sadic. Pentru a supraviețui... tinerii se văd nevoiți să se omoare între ei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

AKA

  • Last Resort
  • Killers

Produs de

BenderSpink

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Kino Swiat

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
radu3455 pe 17 Octombrie 2011 18:36
un thriler foarte bun il recomand mi-a placut foarte mult
3 2
cosmin742000 pe 25 Octombrie 2011 09:59
Un film cu o idee buna , dar care pacatuieste prin naravurile a 99% dintre filmele americane in general si horror in special (ma refer la cele noi) : cliseele si previzibilitatea.
2 0
c3z4r pe 07 Aprilie 2009 00:34
Kill
Am citit prezentarea filmului si sincer aceea fraza rezuma tot filmul nu este ceva deosebit si nu are o poveste interesanta este un film cu crime sange si cam atat.Intriga filmului este interesanta dar realizarea filmului lasa mult de dorit.Personal nu am ramas impresionat de nimic din acest film care nu mi-a spus foarte multe.Apropo ,enervanta faza asta cu omoratul cuiva si apoi stai asa ca nu e mort a supravietuit si revine in forta cu mai multa energie ca inainte de a fi omorat sau ma rog ranit.Un film de nota 4 si nu il recomand pentru ca s-ar putea sa fiu injurat.
2 1
exZitenZ pe 19 martie 2011 16:01
daca vrei o capodopera uita-te frate la Titanic sau Gladiatorul...20 de oameni spun ca le-a placut si vine unu ca tine si comenteaza aici aiurea si te pune pe ganduri......Si iti mai dai cu parerea si din prezentari...
manu212 pe 14 iulie 2011 15:39
exZitenZ, nu poti recomanda Titanic si Gladiatorul pe pagina unui film horror. E aiurea. Recomanda ceva horror, pentru ca din moment ce oamenii intra pe aceasta pagina, vor sa vada un film horror bun, nu o capodopera cinematografica. Peace!
zeno.marin pe 28 Septembrie 2011 02:16
10 negri mititei
Teoria ca teoria dar practica ne omoara.
Vreau sa spun ne omoara cu zile ultimul neuron care supravietuieste acestui film idiot supranotat cu 5 pe IMDB.

S-au mai vazut si alte psycho-thriller-e in care un psihopat manipuleaza victimele dupa un plan diabolic. Daca nu e un psihopat, atunci e altceva, de natura paranormala. De fapt nu conteaza ce e, deoarece avem in fata sablonul cel mai tocit folosit in 90% din filmele de groaza.
Evident, "de groaza" este calitatea filmului si nimic altceva. De remarcat jocul infect al unor cabotini cu totul necunoscuti precum si o serie de dialoguri zbierate, in care din doua in doua secunde (si nu fraze) apare cate un fuck, ca se potriveste sau fucking nu se fucking potriveste.

Totusi daca ne gandim putin, scenariul alftel prost, putea sa aibe parte de o transpunere mai reusita, dupa cum soarta unui aurolac ar fi… citeşte

2 2
.Boyka. pe 28 Februarie 2011 16:22
bun film,...........chiar mi-a placut, si dupa cum sa terminat sigur v-a avea o continuare. depinde de Amber daca ii ia exemplul psihopatului
2 2
claudiu-daniel-lugoj pe 27 Iunie 2009 22:41
claudiu-daniel lugoj
sincer imi place aceasta poveste despre care e vorba in film,mi se pare interesanta ideea si am sa ma uit la film.
2 2
luciivan pe 01 Decembrie 2009 21:35
Bunishor film, povestea interesanta, tinerrii joaca bine, imaginea buna... finalul la fel... Merita de vazut... un thriller usor, digerabil, interesant
1 1
liniuta pe 23 August 2009 20:23
ok
e un triler psihologic cu schimbari de situatie , merita vazut
1 1
alin_piticu pe 24 Octombrie 2009 23:57
Ub thriler interesant cu faze care te tin cu sufletul la gura.
1 2
rokz pe 21 Aprilie 2009 19:41
am vazt film` si pot sa spun k nu este prea infricosator....pe langa k am 14 ani si l`am vazt noaptea fiind singura nu ma impresionat deloc...nu`l recomand...dar dupa mn nu e horror.....mai mult thriler :D cn vrea sa se uite vizionare placuta :P
1 2
.Boyka. pe 22 februarie 2011 15:58
cred k ai vazut alt film
El_KaPpa pe 25 Mai 2020 11:15
4,6/10
Mi-a placut ideea de la care pleaca si anume ca in sufletul oricarui om exista un criminal mai ales cand intervine instinctul de autoconservare. In rest cam slabut ... cu alti actori ar fi iesit mult mai bine.
0 0
Omu_Problema pe 25 Februarie 2016 03:21
Deci, sa incepem!
Contine SPOILERE!

Se ia una bucata de tineri petrecareti, nonconformisti care si-o trag (scuzati expresia) cand au ei chef, unde vor, acompaniati de muzica pe fundal si inecati in alcool.
Unde se intampla asta? Pai, de preferat la o cabana a unuia dintre parinti printr-o padure aparent parasita. Nu e cabana? Nu-i problema, e buna si o casa de vacanta, dar musai sa nu aiba vecini prin jur. Scenariul pare cunoscut? Da, da, s-au facut deja zeci de astfel de filme dar ca si in cazul caselor nou cumparate care sunt bantuite, desi scenariul este fumat, vrem sa vedem ceva care sa ne uimeasca si sa spunem, "da frate, uite asta n-am mai vazut la acest gen", sau"scena asta a fost tare, mi-a ramas in minte"
Acest film nicidecum nu se abate de la scenariul ala de mult fumat.
Si acum, hai sa va spun eu de ce am dat nota 2 acestui minunat film.
De ce nu se duceau… citeşte

0 0
margott pe 01 August 2012 20:34
Ideea filmului e interesanta, dar se vede ca a avut buget limitat, iar actorii dau impresia ca sunt niste amatori, nu actori profesionisti. Daca n-ati vazut prea multe filme horror s-ar putea sa va placa, altfel nu.
0 1
zdraveius pe 03 Mai 2013 03:04
Si atunci i-am condamnat pe toti la moarte...
Un film strict pentru amatorii de gen. L-am urmarit pentru doua dintre fete, altfel nu iroseam o ora si jumatate.
Ma mira ca nimanui nu I se pare ciudat ca actorii aveau in 2009 intre 23 si 35 de ani si inca erau elevi in ultimul an de liceu.
Concluzia din care putem invata ceva este ca TOT ce facem pe aceasta lume are consecinte care implica si alte personae. Si ca nimic rau din ce facem nu ramane nepedepsit intr-un fel sau altul. Mirajul ca scapam, ca fugim, ne ascundem si totul se uita este numai pentru visatori, pentru infantile, pentru retardati.

0 2
tibzone pe 09 Septembrie 2009 14:36
super tare
excelent thriller /horror te tine cu sufletu la gura si chiar tresari .. daca esti cu volumu dat mai tare :)
0 2

Spune-ţi părerea despre Kill Theory

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Kill Theory
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells