Just Super

(2022)

Chiar super

Poster Just Super Postere Just Super

Sinopsis Just Super

Just Super DUB

Hedvig are 11 ani, este pasionată de gaming și trece prin schimbări spectaculoase când este nevoită să-și înlocuiască tatăl în rolul de supererou al orașului mult mai devreme decât se aștepta. Cea care o va ajuta pe Hedvig să facă față situației și să găsească o soluție care să-i dea încredere în forțele sale este bunica fetei. Împreună, cele două vor face o echipă care va duce mai departe moștenirea familiei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.5
Todd Bishop Monrad Vistven Todd Bishop Monrad Vistven Thomas (voce) Hennika Huuse Hennika Huuse Hedvig (voce) Johannes Kjærnes Johannes Kjærnes Adrian (voce)
Tobias Santelmann Tobias Santelmann (voce) Charlotte Frogner Charlotte Frogner mama (voce) Atle Antonsen Atle Antonsen unchiul (voce)
Line Verndal Line Verndal mătușa (voce) Kari Simonsen Kari Simonsen bunica (voce) Henriette Friis Marø Henriette Friis Marø profesoara (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Helt super

Produs de

Qvisten Animation

Distribuit in Romania de

Cay Films

Țara

Norvegia

Box office Just Super

Weekend premieră (08.01.2024)
  • Loc 11
  • Spectatori 6.681
  • Încasări (RON) 148.473,00
Total
  • Spectatori 28.791
  • Încasări (RON) 631.019,00
  • Încasări (USD) 138.184,55

Părerea criticului

IoanaTisler pe 16 Ianuarie 2024 18:58
“Chiar super"
“Chiar super" este un film de animație norvegian care iese în evidență prin abordarea plină de umor a temei supereroilor. Regizat de Rasmus A. Sivertsen și Jean-Luc Julien, acest film cu o durată de 76 de minute ne poartă într-o lume în care a fi erou nu este doar o profesie, ci o tradiție de familie.
Povestea o are în centru pe pe Hedvig, o fată de 11 ani pasionată de jocuri video, care este nevoită să preia rolul de supererou, Super Lion, de la tatăl ei. Dinamica dintre Hedvig și tatăl său este esențială în film, oferind o imagine realistă a relațiilor părinte-copil. În această aventură, Hedvig își descoperă propriile puteri și înfruntă provocările vieții cu o combinație de curaj și umor. Costumul magic, care îi conferă puteri bazate pe personalitatea purtătorului, devine un simbol al identității și al eredității. Un aspect… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Just Super

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells