Ibiza

(2018)

Ibiza

Poster Ibiza Postere Ibiza

Sinopsis Ibiza

Mai mult
Ibiza

Faceți cunoștință cu Harper: o publicistă americană trecută de treizeci de ani, cu niște prieteni minunați pe care îi iubește și un loc de muncă plictisitor, pe care-l urăște. Cu toate acestea, atunci când șeful ei de coșmar, manipulator și germofob, o trimite într-o călătorie de afaceri la Barcelona, Harper are șansa de a-și schimba în sfârșit rutina. În scopul de a încheia o afacere importantă, Harper se îndreaptă către Spania însoțită de cele mai bune prietene ale…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
Vezi pe Netflix

Caseta tehnică

AKA

  • I'm in Love with the DJ

Produs de

Gary Sanchez Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
deya_andreeeea pe 24 Iulie 2018 15:13
Nu stiu daca am vazut un film mai lipsit de inspiratie ca asta! Nu il recomand deloc!!E o pierdere de timp! Un scenariu prost,o poveste aiurea...cred ca e cel mai penibil..nu are nimic interesant,dar nimic.Un film fara nici o logica!
3 1
patrisia_antici pe 10 Ianuarie 2019 23:38
Mi se pare cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. O pierdere de timp si de nervi. Sincer, ma abtineam sa nu inchid filmul in speranta ca ceva interesant se va intampla, dar se pare ca nu a fost asa. Daca as fi nevoita sa ma uit din nou, n-as face-o!
0 1
Exotic pe 08 Noiembrie 2018 00:11
Doar hateri pe aici.Normal ca nu v a placut,daca aveti 100 de ani,cu mentalitatea inca comunista.Filmul nu este o capodoperă,dar este cool si funny.Are vibe cool,fresh si muzica buna.Aa,si superbele peisaje din Barcelona si Ibiza.Tipa care le ajuta cu clubul din Ibiza,e cool ✌
0 1
emy_sinaia pe 04 Octombrie 2018 23:30
Trei fufe una mai tampita ca alta si una mai urata ca alta de parca ar fi la un concurs Cum sa arati si sa joci mai prost, se trezesc la Ibiza. Si cam atat.
0 1
xerses pe 31 Mai 2018 16:06
Nimic deosebit la acest film; isi merita nota data caci si scenariul a fost slabut si a lipsit orice forma de emotie artistica pe care sa o poti primi de la actori.
0 1
deya_andreeeea pe 24 iulie 2018 15:09
Nu stiu daca am vazut un film mai lipsit de inspiratie ca asta! Nu il recomand deloc!!E o pierdere de timp! Un scenariu prost,o poveste aiurea...cred ca e cel mai penibil..nu are nimic interesant,dar nimic.Un film fara nici o logica!
user-5b7a0c504279b pe 20 August 2018 03:37
Sincer, nici pe mine nu m-am dat pe spate filmul, nici scenariul. Nu m-a impresionat așa tare, însă mi-a plăcut povestea de dragoste a protagoniștilor și atracția puternica dintre cei 2!????
0 2

Spune-ţi părerea despre Ibiza

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells