Hunger

(2009)

Hunger

Poster Hunger Postere Hunger

Sinopsis Hunger

Mai mult

Din punct de vedere medical corpul uman nu poate rezista mai mult de 30 de zile fara hrana , insa o tanara inteligenta ne va demonstra ca inainte de toate constiinta ne face sa supravietuim, nu numai corpul.

Un barbat bolnav psihic (fapt ce i se datoreaza unui accident din copilarie) are o dorinta nebuna de a aduna intr-un "buncar improvizat" diferite persoane pentru a le studia comportamentul in momentul cand acestia sunt flamanzi. Ce are acest film pentru…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: apple.crisp
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

Produs de

5 States

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Imagination Worldwide

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
apple.crisp pe 03 Martie 2011 21:40
synopsis-ul filmului este absolut paralel cu ce era in film ...:)) foarte fail cel care l-a scris:))
2 0
issey pe 8 martie 2011 17:56
da ai dreptate...cine l`a scris cred ca nu a vazut filmul
Gloria pe 14 martie 2011 17:57
apple.crisp, am reverificat sinopsisul propus de tine si l-am corectat pe alocuri, intr-adevar confundasem acest film din 2009 cu faimosul Hunger premiat la Cannes; multumim pentru contributie; scuye pentru neatentia mea.
margott pe 27 August 2012 22:58
Low-budget fara mari pretentii. Personajul lui Lori Heuring are mai multa putere dupa 30 de zile de foamete decat barbatul care mancase in tot acest timp carne de om. Recomand doar pentru fanii horror.
1 1
kwynn pe 26 Iulie 2011 22:56
E scarbos si aia arata ca niste zombi plini de sange in timp ce mananca din cadavru. Era mai bine daca era mai multa lumina in film.
0 0
rubine80 pe 06 Ianuarie 2011 19:58
interesant, dar daca stati prost cu stomacul si nu va place deloc carnea nu este indicat sa-l vedeti =))
0 0
balika pe 12 Octombrie 2010 03:19
Foamea
In prima faza am crezut ca e doar o simpla copie SAW. Pe parcurs s-au schimbat lucrurile si s-a aratat un film care totusi spune ceva. Un horror - thriller psihologic in care personajul principal cauta anumite raspunsuri pentru a scapa de propriile remuscari. E curios, cum reactioneaza altii daca se afla in situatia lui? Rapeste 5 oameni si jocul incepe. Daca aparea inainte de seria SAW, il votam cu 10.
0 0
liniuta pe 06 Octombrie 2010 09:19
triller cu accente de sadism
5 persoane alese care au provocat decesul cuiva sunt rapite si sechestrate intr-un beci unde li se asigura apa si apoi sunt supravegheate de rapitorul lor care din copilarie ramasese cu o trauma trauma in urma unui accident . Mizeaza pe faptul ca cei intemnitati de el vor reactiona asemeni lui . Insa surpriza va veni .... Un fel de Saw psihologic , destul de bun nota 8
0 1

Spune-ţi părerea despre Hunger

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells