Grendel

(2007)

Grendel

Poster Grendel Postere Grendel

Sinopsis Grendel

Regele Higlack îl încredințează pe prințul Finn și o armă cu sferă de foc ucigașului Beowulf. Aceștia conduc 12 oameni într-o misiune pentru a-l ajuta pe regele Hrothgar al danezilor, al cărui regat odată glorios este terorizat de monstrul de neînvins Grendel. Demersul lor este deosebit de dificil din cauza secretelor îngrozitoare păstrate de regele Hrothgar.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.5

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
by_iuliu pe 08 August 2012 14:57
unde pot viziona si eu acest film..am vrut sa il descarc , dar nu are donatori:((
0 0
alex_il_fenomeno pe 05 Decembrie 2011 18:20
nu a fost un film rau deloc , ba unul chiar inspirat , in care din nou ne este prezentata lupta dintre Beowulf si Grendel , care nu este lipsita de tot felul de incidente si de intrigi de culise . nu aveam nicio asteptare , astfel ca filmul m-a surprins atat prin distributia care a oferit tot ce a avut mai bun , cat si prin poveste si peisajele interesante , cand sumbre , cand stralucitoare , dupa caz . este bine sa nu fie comparat cu alte filme cu aceeasi poveste , trecute sau contemporane , pentru ca apoi s-ar putea sa fiti dezamagit de acesta .
0 0
xerses pe 31 Octombrie 2011 22:00
M-am uitat mai mult pentru a vedea cum este "spusa" aici povestea lui Grendel.Cred ca interpretarea unor actori a facut sa "scada" din calitatea filmului....
0 0

Spune-ţi părerea despre Grendel

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells