Gordos

(2009)

Grașii

Poster Gordos Postere Gordos

Sinopsis Gordos

Mai mult
Gordos

Grașii e pizza, înghețată, ciocolată, dulciuri, calorii, multe-multe calorii. E și vină, dorință, teamă, speranță, visuri, sex, familie, dragoste. E fericit, optimist, super, dureros, tandru, aspru, ușor, profund. E o comedie. E o dramă. E o colecție de contradicții. E viața!
Grașii e o dramedie. Cinci povești despre persoane supraponderale într-un mediu comun: terapia de grup. Un loc unde oamenii nu se așteaptă să scape de kilograme, ci să afle de ce le tot pun. Așteaptă…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • Fat People

Produs de

Tesela Producciones Cinematográficas

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Cinemien

Țara

Spania

Site oficial

Gordos

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
andils pe 19 August 2010 14:19
chiar daca esti gras, important e sa te simti bine si sa fii impacat cu tine insuti. un film foate bine realizat, dar care, din punctul meu de vedere, nu e comedie, e un film din acela care prezinta povestea vietii unor oameni si pe care nu prea poti sa-l incadrezi. subiecte greu de digerat expuse de un numar mare de pesonaje.
4 0
manina pe 21 Iunie 2010 20:48
Excelenta comedie
O comedie (pe alocuri drama) exceptionala. Momente antologice, cu adevarat savuroase, un umor sanatos, fara fineturi. E un film ne-pretentios care te tine in priza pana la sfarsit, si la care am ras cum n-am mai facut-o de mult. A se vizona cu vederi largi si toleranta pentru cocktailul de religie, sex, obezitate, homosexualitate, si alte topicuri delicate, cu care ne serveste regizorul.
3 0
not.Who.you.think pe 21 Iunie 2010 01:58
In primul rand un efort extraordinar depus de distributie ce trebuie apreciat. Subiectul este mereu unul foarte interesant iar filmul este plin de controvesrse. Usor revlotator, un pic obraznic insa foarte amuzant. O comedie cu un scenariu bun, acting excelent si bine realizat!
2 0
cosmin742000 pe 22 Iunie 2012 08:20
Un film foarte bine realizat , foarte realist , foarte bine jucat , cu un scenariu excelent , regizat exemplar , cu mult umor , cu nuditate si sex ., indraznet .
2 1
lili22 pe 05 Noiembrie 2020 22:28
Am inteles esenta filmului dar nu mi-a placut prea mult.
0 0
mihaelatb pe 27 Septembrie 2019 23:16
mi-a placut, caci iti arata de fapt care este problema. Problema nu este ce si cat mananci, problema este daca te simti bine in corpul tau, daca nu te simti marginalizat. Sa reusesti sa slabesti cunoscandu-ti problema, in cadrul unui grup de ajutor, un grup de terapie. Un grup de terapie in care toti, incepand cu terapeutul, au probleme. Nu pot remarca un actor anume, toti au jucat excelent.Mai ales ca regizorul are actorii sai preferati. Atat Antonio de la Torre cat si Raúl Arévalo au jucat si in La gran familia española si in Primos. Daniel Sánchez Arévalo este un regizor de urmarit, deoarece filmele sale nu se termina odata cu aparitia cuvantuli FIN.
0 0

Spune-ţi părerea despre Gordos

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Gordos
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells