Going My Way

(1944)

Going My Way

Poster Going My Way Postere Going My Way

Sinopsis Going My Way

Mai mult

Merg pe drumul meu este un film original, induiosator, care a castigat sapte Premii Oscar, intre care "Cel mai bun actor" (Bing Crosby), "Cel mai bun film" si "Cel mai bun regizor".

Cand tanarul preot O'Malley (Crosby) soseste in noua sa congregatie, pentru a sluji la o veche biserica, lucrurile incep sa se complice. Batranul reverend Fizgibbon (Barry Fitzgerald) de la Biserica St. Dominic nu are o parere prea buna despre O'Malley si ideile lui. Cei doi preoti pur si simplu…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: bocce09
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0
5 premii şi 2 nominalizări Oscar, 2 premii Globul de Aur
Vezi toate premiile
Bing Crosby Bing Crosby Parintele Chuck O'Malley Barry Fitzgerald Barry Fitzgerald Parintele Fitzgibbon Gene Lockhart Gene Lockhart Ted Haines Sr.
Frank McHugh Frank McHugh Parintele Timothy O'Dowd Troy Brown Troy Brown Ted Haines Jr. Gibson Gowland Gibson Gowland Parishioner
William Henry William Henry Doctor Carl 'Alfalfa' Switzer Carl 'Alfalfa' Switzer Herman Langerhanke Porter Hall Porter Hall Mr. Belknap
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 27 Iulie 2013 19:40
Un muzical superb
Unul dintre cele mai frumoase filme văzute de mine, o adevărată capodoperă. Scenariu de foarte bună calitate, interpretări excepţionale (Bing Crosby şi Barry Fitzgerald au obţinut premii Oscar pentru interpretare), muzică minunată, imagine superbă. Totul la superlativ într-un film care încălzeşte inimile privitorilor.

Filmul a fost nominalizat la 10 premii Oscar, obţinând şapte şi anume premiul pentru cel mai bun film al anului, cel mai bun scenariu, cea mai bună poveste originală, cel mai bun regizor, cea mai bună muzică plus cele două premii de interpretare deja enumerate. A pierdut doar trei premii: unul pentru interpretare (Barry Fitzgerald a fost nominalizat la două premii pentru interpretare, regulamentul acordării premiilor fiind schimbat ulterior), cea mai bună imagine în alb-negru şi cel mai bun montaj.

Recunoscându-i… citeşte

2 1
Iulidesprefilme pe 31 Martie 2019 11:21
Un film muzical creat în cea mai bună tradiție a filmului american...
0 0
cosmin_kedii pe 11 Martie 2013 19:00
Una dintre cele mai mari succese ale lui Leo McCarey
0 1
margott pe 23 Octombrie 2011 18:06
Am avut ocazia sa vad si ceea ce s-a dorit a fi o continuare a acestui film, The Bells Of St Mary's din 1945, tot cu Bing Crosby, daca ar fi sa le compar, The Bells Of St Mary's e mult mai bun decat Going My Way, mai ales prin prezenta actritei Ingrid Bergman.
0 1
christiany pe 19 ianuarie 2012 18:39
The Bells Of St Mary's nu a castigat Oscarul ptr cel mai bun film., a fost nominalizat la aceasta categorie, dar premiul a fost acordat filmului The Lost Weekend.

Spune-ţi părerea despre Going My Way

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Going My Way
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells