Gintama

(2006) - Serial TV

Gintama

Poster Gintama Poster Gintama
  • Premiera internațională

    04.04.2006

Sinopsis Gintama

Sakata Gintoki este un samurai care trăiește într-o eră în care samuraii nu mai sunt de ajutor. Încă o problemă pe care o are este aceea că extraterestrii au invadat Pământul. Gintoki locuiește cu Kagura si Shinpachi, îndeplinind sarcini ciudate pentru a face Pământul un loc mai bun.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: IchiroHideaki
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.7
Britt Irvin Britt Irvin Haji Kazuya Nakai Kazuya Nakai  Toshiro Hijikata / ... (135 episodes, 2006-2016) Rie Kugimiya Rie Kugimiya Kagura
Tomokazu Sugita Tomokazu Sugita Gintoki Sakata Daisuke Sakaguchi Daisuke Sakaguchi Shinpachi Shimura Susumu Chiba Susumu Chiba  Isao Kondo / ... (132 episodes, 2006-2016)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Japonia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
oancea_dan pe 21 Februarie 2015 04:57
dan
un serial ca lumea 10 stele nu dala prost................................................................................................
0 0
IchiroHideaki pe 04 August 2010 17:58
Probabil cel mai bun anime de comedie facut vreodata...in fiecare episod est cate un subiect nou care te va face sa razi in hohote si sa te intrebi "Ce naiba?"
Fiecare personaj este diferit, si fiecare personaj te va face sa razi in felul sau...este un anime bun daca vrei sa scapi de shinigami, ninja si jutsu-uri, de mecha si de toate prostiile ecchi...merita vizionat.

0 0

Spune-ţi părerea despre Gintama

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells