Păreri Forrest Gump
- Soundtrack (7)
- Wiki
Forrest Gump(1994)Forrest Gump
Articole despre film
Emilia Pérez, un musical LGBTQ spectaculos despre crimele cartelurilor din Mexic
Închisoarea îngerilor: eşecul devenit film legendar
Data viitoare să-i facă bebeluşi: Robin Wright şi Tom Hanks, întineriţi pentru filmul Here
10 actori ce dețin recordul pentru rolurile cele mai lungi din istorie premiate cu Oscar
Cele mai bune 50 de filme din toate timpurile, potrivit IMDb
18:45
The LEGO Batman Movie(2017)Lego Batman: Filmul
Film +
22:00
The Man from U.N.C.L.E.(2015)Agentul de la U.N.C.L.E.
CineCloud
Columbus Short
Stockholm
Tom and Jerry Tales
Edgar Ramírez
Un été sans point ni coup sûr
The Game
- Clean Slate
- Spartacus: House of Ashur
- Nine Bodies in a Mexican Morgue
- American Manhunt: O.J. Simpson
- Eric Clapton Unplugged... Over...
- Captain America: Brave New World
- A Complete Unknown
- A New Kind of Wilderness
- Smok Diplodok
- Presence
- Marked Men: Rule + Shaw
- Out of the Nest
- A Real Pain
- Feng liu yi dai
- The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie
- Big Trip 3: Race Around the World
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Copyright© 2000-2025 Cinemagia®
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Forrest Gump
@piko: ai dreptate in ceea ce zici dar felul cum te exprimi lasa de dorit :|
In al 2'lea rand vreau sa precizez faptul ca am observat cativa asazisi "critici" de filme care isi dau cu parerea pe aici,ca e naspa filmul acesta.Potoliti-va putoilor,ca sunteti la pamant in ceea ce priveste critica filmelor.Daca voua nu va placut si nu ati inteles mesajul filmului,asta nu inseamna totodata ca e si naspa;inseamna ca trebuie sa vi se mai coaca mintea putin si sa iesiti si voi o data cu capul din pamant. Criticati aiurea,filme extraordinare care iti prezinta adevarate lecti de viata,filme care au trezit oamenii la realitate si au schimbat mentalitati ....veniti voi putoi de 2 bani,avand impresia ca ati inventat roata ...sa criticati filmele..bineinteles,total deplasat si aiurea'n tramvai.(am observat de multe ori cam ce filme prefera in general marii "critici' care isi dau cu parerea peste tot: filme fanteziste gen… citeşte
amazing !
Continutul review-ului trebuie sa aiba minim 50 caractere - aqm are :))
In primul rand Forest Gump este o drama cu tenta de comedie ... intr-un fel se face haz de necaz !
In al doilea rand .... cine nu varsa o lacrima chiar nu e om ! Tom joaca impecabil , iar Robert Zemeckis este un regizor dat naibii :) si probabil unul dintre cei mai fericiti oameni de pe planeta in prezent , deoarece a lasat in urma un film ce - parerea mea - este in TOP 10 all time !
Tom Hanks chiar este considerat unul dintre cei mai buni actori al tuturor timpurilor. Dupa veniturile incasate din filme chiar este pe locul 3. Si in plus de asta, a castigat de doua ori oscarul pentru cel mai bun actor principal. Una peste alta, un film care se regaseste cu siguranta in top 10 al tuturor timpurilor!
iar Tom Hanks a facut unul din cele mai bune roluri ale carierei sale:D
Run Forest run ...!
daca America a fost zidita stramb de asemenea imbecili,numai niste dastepti patriotarzi ca LeonardMiron au adus tara asta pe nemaivazute culmi de glorie si regres.
Filmul l-am revazut recent.Are o putere de seductie,si-o simplitate de care nu te saturi nici la a zecea vizionare. In filmul e in sine, un basm modern si-o poveste de succes.Personal nu cred ca morala filmului ar fi ca trebuie sa fii imbecil pentru a reusi,ci doar ca Dumnezeu da o sansa si neajutoratilor parasiti,renegati de societate.Staruinta aduce pacea,normalitatea si succesul prin exceptional,pe care marea massa a desteptilor
sunt prea orbi,sau refuza sa-l afle.
Cred si ca Oscarurile castigate in acel an, 1994, de Forrest Gump in dauna lui Pulp Fiction,au fost pe merit.
Merita vazut si sa stai 2 h si 40 min.
American Dream - o şansă pentru toţi
Povestea extraordinară a lui Forrest Gump se întinde pe parcursul a patru decenii, elogiind eroul popular american care și-a făcut datoria în orice circumstanțe și a întreprins acțiuni îndrăznețe, dar a tânjit permanent la căldura unei familii. Ceea ce mă impresionează de fiecare dată când vizionez filmul este substratul puternic al poveştii: American Dream-ul în care oricine poate reuşi să-şi împlinească visurile. Poate că reușita nu este cea scontată, pentru… citeşte
De la sublim in sus...
Interpretare de exceptie si efecte vizuale foarte reusite datorita tehnicilor CGI.
Forrest Gump !
foarte emotionant si captivant!!!!
recomand cu caldura acest film !!!
Forrest Gump și depășirea condiției
ATENTIE: Spoilere majore!
Fără urmă de îndoială, „Forrest Gump”, filmul cu Tom Hanks în rol principal și regizat de Robert Zemeckis, a devenit un adevărat fenomen, onorat cu nenumărate premii (inclusiv 6 premii Oscar) și adunând încasări uriașe în lume, 677 de milioane $ (neajustați pentru inflație, în 1994). Bazat cu deosebire pe romanul cu același nume, scris de Winston Groom și publicat în 1986, „Forrest Gump” spune povestea personajului eponim, de la copilărie până la vârsta maturității, acesta trecând printr-o întreagă serie de evenimente și situații dificile și tensionate, cărora le face față uneori miraculos, alteori surprinzător de simplu, depășind potențialul pe care ceilalți din jur considerau că îl avea. Intelectul de limită (Q.I.-ul său este 75, cel puțin la vârsta intrării… citeşte
e foarte enervant...mai ales jenny.... tot filmu nu se casatoreste cu el fiindca e "prost", apoi, cand se vede bolnava si cu copil si-a gasit prostu care sa ii creasca copilul x( . daca nu se imbolnavea isi gasea un handralau sa ii dea ce ii trebuia ei şi o durea undeva de forrest .
astept sa ma contrazica cineva
Recunosc că nu îmi place salata.
formidabil
Ca-po-do-pe-ra , CAPODOPERA
Un idiot mai naiv decat cel al lui Dostoievski, insa tot la fel de indragostit.
Ideea de a dispune filmul in pauza de asteptare dintre 2 autobuze denota inteligenta, atat scenaristica cat si regizorala. Acest cadru spatial il influenteaza foarte mult pe cel temporal si toata vizionarea de mai bine de doua ore, nu va mai da impresia de interminabil. Practic, Forrest o sa isi depene intreaga viata inainte de a ajunge autobuzul nr.9, mijloc de transport ce e asteaptat cu atata emotie de catre tanar.
… citeşte
Forrest Gump
Tom Hanks isi joaca rolul perfect.
Iar despre regie, chiar nu mai ai nimic de zis.
Din punctul meu de vedere, este o CAPODOPERA a marelui ecran!!!!!!
"Run, Forrest!Run!"
Un film special...