Finch

(2021)

Finch

Poster Finch Poster Finch

Sinopsis Finch

Finch

Finch îl urmărește pe singurul supraviețuitor al unei apocalipse globale, care pornește într-o călătorie primejdioasă pentru a găsi un cămin straniei sale familii - câinele și noul său robot.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

AKA

  • BIOS

Produs de

Amblin Partners

Distribuitorul international

Apple TV+

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 07 Noiembrie 2021 16:00
Interesant scenariu. Ce sa spun? Impresia este una buna, referitoare la idee si la reaizarea ei. Un film cu un actor, un caine si un robot.
6 2
apaxtc pe 08 Noiembrie 2021 19:41
Merită văzut - i am dat nota 7 ...............................
5 1
Costirik pe 11 Noiembrie 2021 11:02
E un film simplu facut cu suflet pentru suflet. Cum naiba sa-ti placa daca nu ai asa ceva???:)). Imi place mesajul: oamenii sunt niste gunoaie si nu merita acest Pamant. Imi place si Apple TV+, incepe sa creasca usor, dar sigur cu productii foarte bune (Servant. See, Foundation,Ted Lasso,The morning Show,For all mankind,etc.)
4 2
c0aja pe 19 noiembrie 2021 22:36
Filelist e baza
parker30 pe 09 Noiembrie 2021 21:57
Foarte bun!Văzut astăzi dimineața, filmul mi.a plăcut, am stat pe gânduri dacă sa îl vad sau nu ,și am decis sa îl vizionez și bine am făcut ca să meritat ,Foarte bun,plin de suspans ,efecte foarte bune ,mai ales la acea tornada de la început. Merita văzut, este un film mai lejer fără bataie de cap .Merita mie mi.a plăcut și îl recomand !
4 2
Dragos.87 pe 02 Februarie 2022 19:32
Fabulos de frumos..
O poveste foarte interesanta si foarte bine pusa in practica..Este un film interesant într-o lume apocaliptica care iti menține curiozitatea pe întreaga durata,are cadre fabuloase,decor foarte bine construit,debusolant si un actor de mare clasa care dau filmului o exclusivitate pe care nu poți sa o uiți..Recomand cu mare încredere..
3 0
sebybog pe 14 Noiembrie 2021 21:10
părere
Un film corect. Joc bun al lui Hanks, în rest scenariu previzibil, dar fără exagerări sau derapaje inutile.
3 2
mihaelatb pe 07 Decembrie 2021 01:11
Este un film postapocaliptic. Cu o actiune simpla si probabil previzibila, cu o lupta de supravietuire dusa la extrem, in care nu mai ai mila de nimeni si de nimic...dar in care mai exista si un pic de afectiune si un pic de incredere si poate ca trebuia sa apara si o „masinarie” opusa lui HAL 9000.
Tom Hanks face un rol foarte bun (cu exceptia rolurilor din Cloud Atlas), cum nu am mai vazut de la cel din Cast Away, dar probabil nu va fi nominalizat la Oscar, pentru ca nu mai este la moda Tom Hanks. Si chiar daca are un singur personaj, pe mine nu m-a plictisit.Pentru Tom, pentru catel si pentru robotul Jeff un 8 subiectiv

2 0
lavara_laiarna pe 22 Noiembrie 2021 21:31
posibil ca în prag de Apocalipsă faptele generoase să fie rare, iar umanul să fi dispărut din om. .de tot.
2 0
aurel_antonio pe 09 Noiembrie 2021 11:15
ddonpandy Esti batut in cap. Nu mai comenta daca nu te pricepi
2 3
mitza2003ro pe 14 Iunie 2023 08:23
Un film superb. Tom Hanks nu a dezamăgit nici de data aceasta. Ar fi meritat un Oscar.
0 0
morfil pe 25 Mai 2023 18:55
M-a surprins plăcut, chiar nu mă așteptam la un film așa simpatic, fiind totuși vorba de un scenariu post apocaliptic. Robotul Jeff face tot filmul. Adorabil "tipul". Și oricum eu sunt topit după filmele cu roboți.
0 0
Sorin87 pe 10 Martie 2022 21:37
Super filmul, emotionant pana la lacrimi pe alocuri
0 0
florentin_sorescu pe 25 Februarie 2022 13:53
Filmul ne spune povestea a 4 personaje: doi roboti ,un om si un caine nevoiti sa traiasca intr-o lume distrusa de un soare devenit brusc nociv pentru formele de viata. E o poveste despre umanitate, prietenie si solidaritate,valori pe care,putinii oameni ramasi ,le pierdusera,fiind manati acum doar de instincul de supravietuire . Pelerinajul celor patru personaje spre un loc in care mediul era inca bun ,ne arata ,pe alocuri si cu putin umor, procesul de umanizare a robotului Jeff care intelege pana la sfarsit care e rostul crearii lui de catre Finch si intelege ce inseamna viata si trairile ei .
Mi se pare o parabola a vremurilor pe care le traim ,in care umanitatea, prietenia,solidaritatea devin tot mai rare .

0 0
Sheev12 pe 15 Februarie 2022 03:19
Finch ne propune o problematică destul de interesantă - ce nu face omul pentru continuitate ?-.
Cu atât mai interesant deoarece omul dispune de mijloace aparte, diferite de obișnuita proliferare a speciei. Se poate vedea o altă modalitate de perpetuare, una artificială, deși perfectibilă. Apariția lui Jeff este totuși inedită, căci nu se putea concepe un motiv de a inventa un robot pe un temei mai pueril și banal, dar asta nu detectează cu nimic filmul, ci chiar sporește ideea principală, fiind cât se poate de originală.
Când omul clachează sub auspiciile nefaste ale propriei sale mentalități falimentare, nu rămâne decât consolarea pe care un patruped, un necuvantator, ți-o poate oferi, dar ea nu ține de rost, ci ține de stimul.

0 0
Horatiucrisan pe 03 Martie 2022 22:14
Un film de categorie B. Nu stiu cum Tom Hanks a acceptat sa joace in aceasta mizerie asa zis sf, asa zis postapocaliptica. Filmul e mai mult o comedie decat o adevarata drama postapocaliptica..pt ca ma gandesc ca intr-o lume in care nu au ramas multi oameni si resurse nu e nimic comic.
0 1

Spune-ţi părerea despre Finch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Finch
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells