Fauda

(2015) - Serial TV

Fauda

Poster Fauda Poster Fauda

Sinopsis Fauda

Fauda

Un agent secret israelian redevine activ pentru a vâna un luptător palestinian pe care credea că l-a ucis, declanșând o serie de evenimente dramatice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.3
Vezi pe Netflix
Hisham Suliman Hisham Suliman Taofik Hamed 'Abu Ahmad' Lior Raz Lior Raz Doron Kavillio Shadi Mar'i Shadi Mar'i Walid El Abed
Igal Naor Igal Naor Amos Kavillio Jamil Khoury Jamil Khoury Abu Smara Uri Gavriel Uri Gavriel Gideon Avital
Adam Karst Adam Karst 24 episodes, 2015-2018 Assaf Cohen Assaf Cohen Rona-Lee Shim'on Rona-Lee Shim'on Nurit
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Tender Productions

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Israel

Părerea criticului

StefanDo pe 18 Aprilie 2020 18:07
Am descoperit Fauda acum vreo doi ani şi am început să-l urmărim într-o doară, curioşi să aflăm perspectiva Israelului despre conflictul dintre evrei şi musulmani, conflict radicalizat de situaţia tot mai explozivă din Orientul Mijlociu. Dincolo de propagandă şi eroismul ambiguu al protagoniştilor săi, Fauda este un serial de acţiune intens, excelent condus şi impecabil jucat, prin urmare are toate şansele să te prindă.

Serialul creat de Avi Issacharoff şi Lior Raz (acesta din urmă joacă şi rolul principal) are în centrul atenţiei o trupă antitero care face tot posibilul să fie cu un pas înaintea multitudinii de terorişti arabi gata să provoace disensiuni între Israel şi Palestina. Evident, asta înseamnă că, cel puţin în acest serial, evreii sunt buni, nişte eroi gata să-şi dea sufletul pentru ţara lor, în timp ce arabii sunt… citeşte

4 0
into_the_labyrinth pe 18 aprilie 2020 23:05
Felicitări pentru onestitatea comentariului!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iulix_73 pe 03 Iulie 2018 16:52
Bun rau !
Viata din zona de conflict Cisiordania cu conflictul israeliano-palestinian ...Hamas , Isis drame , tragedii , tradari sau povesti de iubire toate intr-un singur loc . Super serial !
3 1
dincolodenume pe 24 Iunie 2017 19:59
Captivant
Un serial ce promite si ofera mult, mai ales prin autenticitate si prin limba specifica zonei. Actorii nu sunt americani, nu sunt europeni, sunt din Orientul Mijlociu, aducandu-ne in fata o imagine autentica.
2 1
Argo2013 pe 29 Octombrie 2020 22:00
Un serial reușit despre un conflict ce pare a fi vesnic! Israel si Palestina. Mi se pare foarte bine realizat si poate rivaliza cu succes cu serialele americane. Actiune multă, intrigi si razbunari. Merită văzut. Chiar ar fi trebuit să continue!
1 0
cezarica98 pe 06 Mai 2020 20:07
Reusit la toate capitolele!
Serial extrem de reusit, unul din serialele cu care pierzi noptile si esti adormit in restul zilei, vizionarea lui a fost impresionant pentru mine, plin de actiune, dramă, rapiri, terorism, lupta pentru familie, pentru iubire, resturnari de situatie, scoate în evidență activitatea unei unitați antiterorism formata din evrei inteligenti, cunoscatori ai culturii si civilizatiei arabe, se infiltreaza in operatiuni de salvare în zonele arabe învecinate cu Israelul, introducând privitorul în a fi martor la traumele vietii din Orientul Mijlociu (sezonul 3 se desfasoara in zonele conflictuale din Fâșia Gaza). Fiind un serial alert, urmareste conflictul dintre evrei - eroi ce lupta până în pânzele albe pentru patria lor- si musulmani - teroristi arabi cu mintile bolnave în planuirea distrugeri a zeci de nevinovati prin explozii -. Atat regia cât si distributia este la cote… citeşte
1 0
cristibox pe 05 Martie 2020 14:42
Un serial excelent!!!
Fauda este un serial care m-a surprins. Este foarte bun, actorii joaca bine si prezinta in detaliu viata din zona respectiva. Deja a inceput difuzarea sezonului 3. Cred ca nici producatorii, nu sperau sa fie un asa succes.
1 0
perca_mihai_marco pe 27 Iunie 2020 21:50
Serialul este bunicel, scenele de acțiune te țin în priză, dar atenție: este un serial israelian și astfel prezintă perspectiva Israelului cu privire la conflictul cu Palestina. Din serial reiese că israelienii sunt băieții buni, iar palestinienii cei răi. Nu este adevărat: există persoane bune și rele de ambele părți.
1 1
CDumi pe 17 Octombrie 2021 00:18
Un serial ce foarte bine ar putea fi numit document realizat foarte bine. Seamănă ff bine cu realitatea. Cunosc ff bine ura palestinienilor impotriva israelienilor ce durează de secole. Palestinienii NU au evoluat in gindire, tot niște primitivi au rămas in frunte cu nenorociţii de la Hamas adevăraţii vinovaţi că nu se așterne pacea. Așa estd poporul arab, un popor ff violent și singeros.
0 0

Spune-ţi părerea despre Fauda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Fauda
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells