Earthlings

(2005)

Earthlings

Poster Earthlings Postere Earthlings

Sinopsis Earthlings

Earthlings prezintă practicile de zi cu zi din cele mai mari industrii ale lumii. Înregistrări făcute cu camere ascunse dovedesc că toate aceste industrii exploatează animalele.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.6

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
divisionbell pe 15 Octombrie 2009 21:59
Exceptional
Este cel mai autentic documentar vazut vreodata, care fara sa menajeze confortul psihic al omului obisnuit sa ignore tot ceea ce este dureros sau deranjant, reda intr-o succesiune logica, cu o retorica perfecta si cu un dramatism crescendo, o realitate teribila...cea a suferintei provocate de om fiintelor de langa el...
11 2
So.aLone pe 15 iulie 2013 22:45
excelent comentariu !
Bogoss pe 21 Noiembrie 2009 21:47
Fara cuvinte !!! Mi-e scarba de felul in care am ajuns sa ne injosim,sa ne degradam...Totul pentru bani
Unde va ajunge oare lumea?

10 2
bornStubborn pe 28 Mai 2011 02:01
Cat de bolnavi suntem?????
Nu meritam nimic, nici macar dreptul de respira. La naiba cu atrocitatile provocate de om.
7 2
sebastian007 pe 05 Septembrie 2010 15:36
Este un documentar care ne prezinta cruda realitate in care traim, am ajuns sa facem niste chestii oribile si sa ne batem joc de tot ceea ce inseamna mediul inconjurator.Documentarul este magnific prezentandu-se realitatea pas cu pas.
6 2
xerses pe 22 Iunie 2013 22:40
Am privit acest documentar cu durere si strangere de dinti;groaznic de ce sunt capabili oamenii.
5 2
sorinreddog pe 20 Decembrie 2010 13:53
DE CE...
Lasand la o parte discutiile despre aceste fapte diavolesti,neomenesti pe care le vedem in acest documentar,eu imi pun vesnica intrebare: DE CE NU LE FACE NIMENI NIMIC? DE CE NU FACEM NOI NIMIC? DE CE...
4 2
So.aLone pe 15 iulie 2013 22:46
Cei mai multi care se opun,sunt dati repede la o parte,sau chiar omorati,..
GoRg0r0tH pe 30 ianuarie 2017 21:49
As spune ca din cauza lui Dumnezeu, dar cum nu exista niciun zeu, iti spun ca din cauza multor idioti care cred in basme si se omoara intre ei din cauza asta!!! JEG JEG si iar JEG de populatie mai traieste pe pamantul asta!!!
miky_music pe 16 Martie 2011 18:34
Intrebare !
As dori sa va intreb ...cu tot respectul si cu toata seriozitatea ,cati dintre dvs. sunteti sau ati devenit acum vegetarieni ???
Nu ma astept sa primesc un raspuns dar as fi bucuroasa daca v-ati da dvs. unul ..
Toate bune !

4 3
silent.hill pe 9 noiembrie 2011 18:54
cu totii am devenit vegani dupa ce am vazut filmul...sa fim seriosi. in primul rand si legumele sunt la fel de nesanatoase ca si carnea (tratate cu tot felul de substante toxice pt a creste mari si frumoase). tot din supermarket le cumperi :> dk vrei sa devii vegetarian si sa mananci intradevar sanatos,cel mai indicat e sa iti cultivi singur fructele si legumele ;) ceea ce nu cred ca se aplica :) si mancarea bio contine o gramada de e`uri,nimic nu mai e sanatos.... ;)
miky_music pe 2 februarie 2013 18:20
Oricat de tratate ar fi legumele si fructele , tot nu sunt la fel de periculoase ca si carnea ( este cunoscut faptul ca dezvolta celulele cancerigene si grabeste imbatranirea ) iar cel mai important lucru : Nu ucid ca sa ma hranesc , nu am nevoie ! Sunt vegetariana de 4 ani , ma simt minunat ,sunt plina de viata si nu intamplator , cred , sunt mult mai fericita decat acum 4 ani ! Va doresc tuturor sa fiti fericiti cu alegerile voastre in viata , in fond , toti avem aceeasi destinatie , doar calatoria este putin diferita !
morfil pe 29 Aprilie 2014 23:01
Tocmai am terminat de vizionat Fast Food Nation si Food Inc.

Acest Earthlings înțeleg că este mult mai apreciat decât cele menționate mai sus pentru că arată realitatea crudă, fără menajamente.

Din comentariile voastre, deduc fără dubii că așa este...

Totuși, am ajuns să mă urăsc destul de intens pe mine însumi și tot ce mă înconjoară, mai ales oamenii. De aceea, mi-e teamă ca acest documentar șocant să nu îmi amplifice ura și mizantropia. Cred că o să-l las pe altă dată.

Referitor la ce mâncăm, norocul meu este că am rude la țară care mă alimentează aproape cu tot ce am nevoie. Sigur că nimic nu mai este 100% natural. Însă este clar că brânza și oul de la țară sunt sfinte !

Dar dacă stau să mă gândesc mai bine, o viață sănătoasă se referă la mai multe aspecte, nu… citeşte

3 2
turcananda pe 22 Martie 2014 19:09
I'm not exactly a weepy type of guy. I hate cruelty to animals as much as the next person. I'm not ignorant as to what happens in slaughterhouses, etc... But I almost became physically ill during several scenes in this documentary. Isolated incidents of animal cruelty, as in seeing someone kick a dog, are bad enough, but when it is industrialized and cultural, it's horrible.
Download this movie if you can't find it.
I'm going to describe three separate scenes involving Japan, China and what I think was India or Pakistan. This is not to say that most of us North Americans are saints. Far from it: there are plenty of horrors here as well, as is shown in this film. It's just that these particular scenes were the harshest.
Japan: the dolphin harvest. We see these intelligent playful animals being harvested for their meat. Pulled out of the water by trucks and dragged,… citeşte

3 2
turcananda pe 22 martie 2014 19:17
cel mai bun comentariu pe care l-am citit pe internet.
tzunami13 pe 16 Decembrie 2011 23:14
cruzime
mi-a fost extrem de greu sa privesc scenele respective...au fost multe momente cand am pus pe pauza...iar intr-un final am renuntat a ma mai uita!!!!din pacate asta e realitatea...suntem niste bestii...
3 2
So.aLone pe 15 Iulie 2013 22:57
Doamne..
Doamne,de ce sunt capabli oamenii..incredibili de cruzi si de nepasatori.Acest documentar mi-a starnit niste sentimente ce de mult nu au mai fost scoase la lumina,ma facut sa ma gandesc mult mai mult la ce o sa cumpar de acum,in materie de hrana/imbracaminte,si ce o sa aleg de acum incolo in materie de divertisment,oricum nici pana acum materialele prezentate in documentar nu mi se pareau de foarte bun divertisment,mai ales luptele cu taurii,care mi se par niste atrocitati la adresa animalelor nevinovate...in concluzie,''ceea ce oferim,noi ca oameni,o sa primim inapoi'',ceea ce se vede si in lumea aceasta de astazi,boli de toate tipurile,si din ce in ce mai multa tristete in interiorul nostru..tristi,farte trist.
2 2
radu3455 pe 04 Aprilie 2013 11:13
un documentar foarte bine realizat,chiar m-a surprins cat de rai pot fi oamenii,merita vizionat nota 10
2 2
ptufi pe 18 Septembrie 2012 23:35
Ce pretentii avem sa nu chinuim animalele cand noi ne macelarim intre noi.
2 2
FlorinMovieFreak pe 22 Mai 2011 17:39
Un documentar cu adevarat emotionant .. ti se rupe sufletul ..
2 2
simi1989 pe 27 Februarie 2011 03:08
Mai oameni buni daca ne mai putem numi oameni sau fiinte cu ratiunea gandirii .................................no COMNET MIE SCARBA DE CE AM AJUNS SI TOTUSI NU NE DESCHIDEM OCHII IN GENERAL VORBIND
2 2

Spune-ţi părerea despre Earthlings

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi documentare
Liste cu Earthlings
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells