Dirty John

(2018) - Serial TV

Dirty John

Poster Dirty John Poster Dirty John

Sinopsis Dirty John

Dirty John

Eroina este Debra (Connie Britton), o femeie trecută de prima tinereţe care se îndrăgosteşte până peste cap de chipeşul doctor John (Eric Bana). Doar că în curând interesele obscure ale acestuia vor pune în pericol viaţa Debrei şi a celor dragi ei.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Eric Bana Eric Bana John Meehan Connie Britton Connie Britton Debra Newell Julia Garner Julia Garner Terra Newell
Juno Temple Juno Temple Veronica Newell Alexander Gomez Alexander Gomez Madeira Amanda Peet Amanda Peet 8 episodes, 2020
Kevin Zegers Kevin Zegers Toby Christian Slater Christian Slater 8 episodes, 2020 Marley Shelton Marley Shelton Carrie
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Atlas Entertainment

Distribuitorul international

Bravo Networks, Netlix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zdraveius pe 03 Ianuarie 2019 02:50
Oh, da. Inspirat din fapte reale. Si cand te gandesti ca mereu au fost, inca sunt si mereu vor fi toante slabe de inger care vor fi topite de cuvinte spuse perfect, cuvinte pe care vor si spera sa le auda de la masculul care le-a dat pe spate cu masculinitatea lui bine studiata si care isi vor distruge viata langa o jigodie de barbat. Barbat doar cu genul masculin din nastere, nu in adevaratul sens al cuvantului.
Femei care vor refuza baieti buni, dar prea mototoli, baieti prea civilizati, prea educati, exagerat de manierati. Aia sunt prosti.
Multora dintre fete si femei, de altfel cu capul pe umeri, le plac javrele. Sa aiba muschi, sa vorbeasca tare si urat, sa fie violenti, sa bea, sa se drogheze, sa conduca masina ca niste maniaci, sa fie duri in asternuturi, sa dea cu pumnul in masa acasa la tata-socru si sa ceara inca o bere, sa sfideze pe toata lumea si sa sune la… citeşte

2 3
AdriAdrianna98 pe 03 Decembrie 2019 18:49
Un serial bunicel, te ține cât de cât în priză și curios de ce se întâmplă după. Sfârșitul nu e chiar previzibil, rămâne de văzut dacă se hotorăsc să mai facă un sezon și să-l lungească inutil, deși eu cred că ar trebui să rămână aici. Actorii au jucat ok, mi-a plăcut mai ales tipul din rolul lui John, mi s-a părut că l-a prins foarte bine rolul și chiar și așa pare un actor foarte bun întrucât e foarte expresiv.
0 3
1900toamna pe 25 Februarie 2019 14:26
Pierdere de timp
E mai prost decât o telenovela, pierdere de timp...
0 4

Spune-ţi părerea despre Dirty John

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Dirty John
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells