Damascus Cover

(2018)

Damascus Cover

Poster Damascus Cover Postere Damascus Cover

Sinopsis Damascus Cover

Mai mult

Damascus Cover (2018) urmărește povestea unui spion care parcurge terenul precar al iubirii și al supraviețuirii în timpul unei misiuni sub acoperire în Siria. Ari Ben-Zion, un spion veteran bântuit de moartea fiului său, este desemnat de Mossad pentru a transporta ilegal un savant în arme chimice și familia sa din Siria. În câteva zile de la sosire el realizează că este urmărit, partenerul său nu se arată, contactul său local dispare și un grup de oameni încearcă să-l omoare.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: stricted
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3
Olivia Thirlby Olivia Thirlby Kim Johnson John Hurt John Hurt Miki Jonathan Rhys Meyers Jonathan Rhys Meyers Ari Ben-Sion / Hans Hoffmann
Abigail Spencer Abigail Spencer Kim Jürgen Prochnow Jürgen Prochnow Franz Ludin Igal Naor Igal Naor General Fuad (as Igal Naor)
Navid Negahban Navid Negahban Sarraj Aki Avni Aki Avni Shaul Selva Rasalingam Selva Rasalingam Sabri
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
gbanescu pe 12 Aprilie 2019 00:41
Damascus sucker
Am vazut „Damascus Cover” la cate zile dupa ce am vazut mini-seria Netflix „Inside the Mossad” (excelenta; nu stiu de ce nu e listata pe cinemagia..). M-a atras la "Damascus Cover" titlul si faptul ca ii avea in distributie pe Jonathan Rhys Meyers si pe John Hurt.
Rezultatul ? Pierdere de vreme: un film slab.
Ideea filmului nu e rea – un ofiter Mossad este trimis in Siria pentru a extrage o sursa aflata in pericol de deconspirare (“Ingerul”), scopul fiind de fapt inducerea in eroare a serviciilor de securitate siriene: exfiltrarea trebuie sa se realizeze cu tam-tam, astfel incat sirienii sa ramana convinsi ca cel pe care l-au scapat printre degete este sursa Mossad cu numele de cod “Ingerul”, cand de fapt cel recuperat era doar o sursa “obisnuita” a Mossad, iar adevaratul agent “Ingerul” sa poata ramane si actiona in continuare in Siria.
citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Damascus Cover

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells