Copenhagen

(2014)

Copenhaga

Poster Copenhagen Postere Copenhagen

Sinopsis Copenhagen

Dupa cateva saptamani petrecute calatorind prin Europa, William, un barbat cam imatur, ajunge in Copenhaga, locul de nastere al tatalui sau. Aici o intalneste pe Effie, o adolescenta exhuberanta si inteligenta, impreuna cu care William pleaca in cautarea bunicului sau. In ciuda diferentei de varsta, intre cei doi se creaza o lagatura.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: adada
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Canada, SUA, Danemarca

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Andree. pe 21 Decembrie 2015 17:41
Feelingos
M-am lipit extrem de mult de acest film, nu stiu de ce. Defapt, stiu, este foarte bun. La o vizionare ignoranta pare simplu si nelucrat, dar tocmai simplitatea si nefinisajul acesta il fac atat de diferit si aromat, fiind realizate printr-un scop artistic, nu dintr-o greseala. Genul 'drama romantica' nu este "my cup of tea", insa acesta m-a marcat total. Are in plus elemente de mister si "aventura", un usor umor ironic apetisant si un alt fel de thriller.
La inceput am dat filmului un 8 - "foarte bun", pentru ca am vrut sa fiu cat mai obiectiva posibil; dar iata, imi este prea drag filmul si mi-am permis sa il notez cu 10, pentru mine fiind o "capodopera". Este filmul meu preferat de acest gen si mereu il voi recomanda oricui :)
Rog pe oricine care cunoaste un film asemanator sa lase un comentariu!

2 0
Utube pe 30 Octombrie 2015 10:26
Este un film de dragoste şi mai puţin de aventuri iar ca primă impresie după vizionare este că pare foarte apropiat, ca tematică şi realizare, de celebra serie de trei filme începută cu „Before sunrise” – 1995, dar în plus i s-a adăugat o temă în jurul căreia să „graviteze” acţiunea filmului, respectiv un tânăr american îşi caută bunicul despre care ştia că trăieşte în Danemarca şi pe care nu l-a văzut niciodată.

Scenariul filmului este foarte simplu, chiar şi dialogurile, care probabil ar fi trebuit să suplinească lipsa acţiunii, sunt comune, neinteresante, cu câteva excepţii. Ritmul filmului este lent, la început chiar monoton, interesul apărând din momentul în care William – Gethin Antony, se întâlneşte cu fratele bunicului pe care-l caută.

Intriga este realizată prin antagonism, inversând… citeşte

1 0
carmen_angelus_romila pe 07 Octombrie 2018 20:05
O povestioara draguta si romantica intre doi straini ce ajung datorita intamplarii, sau poate destinului, sa-si impartaseasca sentimente unul fata de celalalt, sfarsind la confluenta celor doua mari...!
0 0
lili22 pe 22 Iunie 2015 15:40
asa si asa
Puteti admira frumusetea unei capitale, dar in rest sa nu va asteptati la un film de valoare.
0 5

Spune-ţi părerea despre Copenhagen

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Copenhagen
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells