Convicts

(1991)

Condamnații

Poster Convicts Postere Convicts

Sinopsis Convicts

La o plantație de trestie de zahăr din Texas, viețile tuturor celor care depind de Soll sunt la răscruce. Acesta este stăpânul plantației ale cărei zile sunt numărate, singurul care se zbate să mențină totul pe linia de plutire. Folosește condamnați, nu-și plătește angajații, își disprețuiește rudele, face orice efort, dar nu poate sfida natura și păcăli moartea...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
2 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 10 Ianuarie 2011 10:12
. . . Sclavii pamantului inainte de mecanizarea agriculturii . Si proprietarii se saturasera de muncitorii lenesi si risipitori si muncitorii se saturasera de proprietarii zgarciti , rai de gura .. Parinti , stapani de terenuri care mureau la 84 de ani pe camp in spatele muncitorilor care il lasau si se duceau sa lucreze mai departe ..
. . .Un batran moare in costiugul tocmani adus . Apoi surprize .

1 0
Pavel.F pe 14 Iulie 2012 23:04
Sclavii pamantului inainte de mecanizarea agriculturii . Si proprietarii se saturasera de muncitorii lenesi si risipitori si muncitorii se saturasera de proprietarii zgarciti , rai de gura .. Parinti , stapani de terenuri care mureau la 84 de ani pe camp in spatele muncitorilor care il lasau si se duceau sa lucreze mai departe ..
. . .Un batran moare in costiugul tocmani adus . Apoi surprize .

0 0

Spune-ţi părerea despre Convicts

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells