Captured

(1998)

Captured

Poster Captured Poster Captured

Sinopsis Captured

Un om de afaceri nemilos, Holden Downs, îi descoperă pe frații Robert și Joey cand incearcau sa ii fure masina, un Porsche. Holden isi dezlănțuie furia, il bate Joey, dar acesta este ajutat de fratele său Robert și reușesc să scape. In același weekend Robert il urmareste pe Holden si se hotaraste ca noaptea să fure masina. Dar Holden isi foloseste masina ca o capcana, montand o serie de dispozitive de securitate care o transforma intr-o camera de tortură.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 25 Mai 2012 01:21
Este un film potrivit si pt lista : Masini Dezavantaje : Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului ) = tentativa de furt in parking , masina transformata in capcana pt hoti etc ..
... Apoi cei care isi fac o capcana trebuie sa aiba grija mai intai sa nu ramana in capcana proprietarul , sotia , rudele .. Eventual sa fie un buton secret sau un buton antivandalism cu cifru in interioru capcanei , care sal elibereze pe cel din interior .

Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Femei albe - dezavantaje - solutii = tanara sotie intretinuta ajunge sa isi impuste sotul mai in varsta , care o iubea , in casa lui ..

Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = cand intra in curte sau in casa persoane necuoscute , hoti , cainii de la vecini etc , trebuie alungati nu , retinuti capturati . Casa , apartamentul ,… citeşte

5 0
Vegetarian pe 25 mai 2012 14:23
Intodeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari . Cine ajunge sa se vaite , sa fie nemultumit , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui . . . Dintro carte ramai cu replici . Dintrun film ramai cu imagini .

Spune-ţi părerea despre Captured

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Captured
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells