Păreri Caïn

(2012)

Caïn

Ordonează după
CDumi pe 25 Iulie 2023 20:53
Minţiţi lumea. Cain transmis azi 25-07-2023 este din 2019. Scrieţi aiurea. Aţi pus fotografiile vechiului serial. Cu fostul Cain. Mare RUȘINE adormitelor. Iată ce scrie in programul francezilor TV5 :
"Regia: Bertrand Arthuys (sezonul 8, Franţa, 2019)
Scenariul: Akima Seghir, Bertrand Arthuys
Distribuţia: Julien Baumgartner (Caïn), Julie Delarme (Lucie), David Baïot (Legrand), Mourad Boudaoud (Borel), Smadi Wolfman (Elizabeth Stunia), Natacha Krief (Camille), Pierre Cassignard (Angel Fox)
Genul: polițist"
Voi aţi scris distribuţia din 2012 cu Caïn = Bruno Debrandt. Vai de capul vostru.

0 0
Vegetarian pe 02 Februarie 2023 19:51
Cain 21.7.2023

Episodul 2: Predicții

Sandra Vernon, clarvăzătoare, vine la commisariat: într-una din viziunile sale, a fost martoră la o crimă. Acest lucru il amuză mult pe Caïn, până când mărturia ei coincide cu o dispariție reală. Un suspect este identificat rapid. Însă cum să-i dovedească vinovăția?

Regia: Thierry Petit (sezonul 8, Franţa, 2019)
Scenariul: Jean-Marie Chavent, Luc Chaumar, Philippe Lyon, Patrick Benedek
Distribuţia: Julien Baumgartner (Caïn), Julie Delarme (Lucie), David Baïot (Legrand), Mourad Boudaoud (Borel), Smadi Wolfman (Elizabeth Stunia), Natacha Krief (Camille), Sandra Valentin (Sandra Vernon), Renaud Leymans (Romain Duroy)
Genul: polițist
Atenționare: Nerecomandat minorilor sub 10 ani (-10)
Serialul Alex Hugo apare uneori in program in… citeşte

0 1
Vegetarian pe 2 februarie 2023 20:05
Dușmanul îți spune CE TREBUIE sa faci . Prietenul îți spune ce AR TREBUI sa faci .
ioanaa_ioana pe 02 Februarie 2023 21:25
Film politist .
Trebuie sa ai un vagon de rabdare.
La sezon 7 episodul 3 m-am plictisit ingrozitor.
Aoleu ce multe sezoane a avut, acum am vazut.
Nu-l recomand.

0 2