Butterfly Tale

(2023)

Povestea magică a fluturilor

Poster Butterfly Tale Postere Butterfly Tale

Sinopsis Butterfly Tale

Butterfly Tale DUB

O pereche de fluturi rivali formează o prietenie puțin probabilă. Animația îl urmârește pe tânărul fluture pe nume Patrick ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
Spune-ţi părerea
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.1
Mena Massoud Mena Massoud Patrick (voce) Tristan D. Lalla Tristan D. Lalla Tar (voce) Nagmeh Alaei Nagmeh Alaei Lily (voce)
Nick Julius Schuck Nick Julius Schuck Patrick (voce) Tatiana Maslany Tatiana Maslany Jennifer (voce) Dora Ortelecan-Dumitrescu Dora Ortelecan-Dumitrescu (voce, limba română)
Lucinda Davis Lucinda Davis Marty (voce) Richard Dumont Richard Dumont Jay / Bob (voce) Răzvan Marinescu Răzvan Marinescu (voce, limba română)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

CarpeDiem Film & TV, Ulysses

Distribuitorul international

Wild Bunch Distribution

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

Canada, Germania

Box office Butterfly Tale

Weekend premieră (19.02.2024)
  • Loc 2
  • Spectatori 15.587
  • Încasări (RON) 421.612,45
Total
  • Spectatori 45.186
  • Încasări (RON) 1.090.690,00
  • Încasări (USD) 237.786,14

Părerea criticului

IoanaTisler pe 23 Februarie 2024 18:16
"Povestea magică a fluturilor" (2023)
"Povestea magică a fluturilor" ne invită să zburăm alături de personajele sale animate într-o aventură care depășește granițele realității. Filmul, o producție germano-canadiană lansată în 2023, în regia Sophiei Roy, cu un scenariul creat de Heidi Foss și Lienne Sawatsky, este o odă adusă curajului, prieteniei și perseverenței.
"Povestea magică a fluturilor" ne invită să ne alăturăm unui trio neobișnuit și fermecător într-o călătorie care transcende simpla migrație a unei specii, devenind un periplu inițiatic în căutarea propriei identități și a locului în lume. Patrick, fluturele monarh adolescent cu o aripă mai mică, devine simbolul curajului de a înfrunta limitele impuse de natură, dar și de propriile temeri. În ciuda handicapului său fizic, el nu se lasă descurajat, demonstrând că voința și determinarea pot compensa orice… citeşte

1 0

Spune-ţi părerea despre Butterfly Tale

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells