Big Driver

(2014)

Big Driver

Poster Big Driver Postere Big Driver

Sinopsis Big Driver

Big Driver

O scriitoare cauta razbunare dupa ce este atacata cu brutalitate cand, conducand pe un drum pustiu, face pana de cauciuc.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6

Caseta tehnică

AKA

  • Országúti ragadozó
  • A dagadt soför

Produs de

Ostar Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Beyond Home Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Dragos.87 pe 31 Mai 2017 01:01
Mi-a placut ideea filmului chiar daca am mai intalnit-o si in alte filme pentru ca te tine conectat pe toata durata lui.Filmul este o adaptare dupa un roman de Stephen King insa ca de obicei este pus in practica foarte modest.Oricum nu strica o vizionare!
2 0
margott pe 01 Decembrie 2015 20:44
Mda, Maria Bello arata senzational la cei 47 de ani cat avea in acest film. Si trebuie sa recunosc ca e una din simpatiile mele, are o prezenta placuta pe ecran, e frumusica, carismatica si bifeaza roluri interesante. Ma rog, bifa. Odata cu varsta, ca orice actor care imbatraneste (destul de frumos, zic eu), ajunge si in postura aia ingrata in care trebuie sa accepte si roluri din astea fara sare si piper, in thrillerute ieftine, de mana a doua, cu pretentii de horror psihologic sau mai stiu eu ce. In ciuda simplitatii scenariului si a personajelor abia schitate, filmul se achita binisor de sarcina, te tine putin in priza si incheie intr-un mod care sigur va fi pe placul feministelor. De altfel, actrita, bisexuala de felul ei, traieste in prezent alaturi de o femeie, poate si asta a avut ceva de-a face cu alegerea ei in acest rol.
Si intr-un rolisor acolo, o s-o mai vedeti si pe… citeşte

1 2
Horatiucrisan pe 12 Martie 2019 14:26
Din pacate am facut greseala de a crede că un film după un roman al maestrului King, nu poate fi prost.m-am înșelat. Filmul abundă în scene penibile in care eroina discută cu GPS ul Tomtom, care apropo la momentul scrierii romanului nu există. De asemenea sunt inutile si "discutiile" imaginare cu personajele feminine ale romanelor scrise de eroina. Un fim despre răzbunare, prost ecranizat.
0 2

Spune-ţi părerea despre Big Driver

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells