Beyond Acceptance

(2011)

Neacceptat

Poster Beyond Acceptance Poster Beyond Acceptance

Sinopsis Beyond Acceptance

Mai mult

Cand Evans, un copilas de 10 ani, intra in casa lui, viata lui Aaron si a familiei lui este transformata pentru totdeauna.

Aaron si sotia lui Stacy au crezut ca au multe de oferit si au ales sa isi transforme casa intr-un camin pentru copiii abandonati. Insa in momentul in care micul Evans intra in viata lor, aceasta se schimba pentru totdeauna. Evans, in varsta de 10 ani, este primul lor copil luat in plasament. Abanonat de mic si mutat dintr-o casa in alta, micutul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 28 Noiembrie 2013 23:05
Cand Evans, un copilas de 10 ani, intra in casa lui, viata lui Aaron si a familiei lui este transformata pentru totdeauna. Au crezut ca au multe de oferit, Aaron si sotia lui Stacy au crezut ca au multe de oferit si au ales sa isi transforme casa intr-un camin pentru copiii abandonati. Insa in momentul in care micul Evans intra in viata lor, aceasta se schimba pentru totdeauna. Evans, in varsta de 10 ani, este primul lor copil luat in plasament. Abanonat de mic si mutat dintr-o casa in alta, micutul se confrunta puternic cu sentimentul respingerii. Disparitii misterioase, reactii necontrolate si o tacere de nepatruns devin parte din rutina lor zilnica. Intreaga familie este data peste cap si acum se ridica o singura intrebare, mai exista vreo sansa de schimbare pentru ei si micul Evans ?

a fost difuzat si in 2 sep 14

0 0

Spune-ţi părerea despre Beyond Acceptance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells