Beginners

(2010)

Începători

Poster Beginners Postere Beginners

Sinopsis Beginners

Beginners

Un tânăr este luat prin surprindere de două vești de la tatăl său: că are cancer și că are un iubit.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: geese1
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

Olympus Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Țara

SUA

Site oficial

Beginners

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 25 Iulie 2012 08:58
Faza la mine cel putin este ca sunt foarte tolerant , tolerez orice homosexuali , deoresivi , emo , manelisti . Singurul lucru pe care nu il tolerez este prostia. Revenind tolerez gay , dar cred ca sunt doar vreo 2 filme cu gay care mi-au si placut , probabil pt ca e destul de greu sa joci ceva ce nu estu.
4 1
xerses pe 13 Februarie 2012 17:49
Mi-a placut.Un film despre acceptare, iubire, boala,relatii....
3 0
Ammelie pe 11 Februarie 2012 10:35
Beginners (2010)
Un film placut si bine facut. Adevarul este ca nu este pentru toate gusturile: ma refer in primul rand la modalitatea de filmare si la ritmul lent al actiunii. Insa e pe gustul meu, si mi-au placut foarte mult cadrele lungi, schimbarile de cadru, tacerile si dialogurile. Pana la urma, este vorba despre tristete, dragoste, oameni disfunctionali si cautarile lor. Un film trist, dar care te lasa cu unzambet pe buze. Christopher Plummer e impresionant, iar catelusul este fooarte simpatic! 8/10
3 1
DragonMaster pe 09 Noiembrie 2011 20:14
Un film bun
Daca nu suportati gay atunci va spun din start ca ar trebui sa evitati acest film iar daca nu aveti nimic cu ei atunci pot spune despre film ca nu este rau doar inceputul este mai moale iar scenariul este ok plus ca joaca 3 actori buni care mentin filmul .Ofer nota 7 filmului si mai specific ca acest film nu este recomandat oricui .
3 2
MInoss pe 05 Iulie 2014 06:45
(un)necessary gaypride
Cei revoltati de expunerea gay in acest film trebuie sa inteleaga ca nu e doar propaganda, filmul nu ar fi functionat fara gay-ismul tatalui, Oliver nu ar fi putut fi mai bulversat fara asta. Nici eu nu inghit propaganda gay si evreiasca a holywood-ului, dar aici nu e vorba despre asta (ma rog, doar despre prima, a doua propaganda nu-si avea rostul). Dar ce l-ar fi putut soca mai tare pe Oliver pe langa cancerul singurului om la care mai tinea?! Inca o dovada ca relatiile intre persoane de sex opus nu sunt menite sa reziste, ca sunt false. Asa cel putin are o scuza ca a plecat din toate relatiile anterioare; pana si relatia de 40 de ani a parintilor a fost o minciuna.
Cu toate astea dovedeste intelegere si empatie, si chiar ajunge sa creada in fericirea tatalui alaturi de un tip pe care il evita cat poate. Si asta ii da incredere in relatii si curaj sa inceapa una.
Asadar… citeşte

2 0
MNarcis pe 03 Martie 2012 21:23
''Nu poti fi urat decat pentru oamenii care nu inteleg''
Un film de-a dreptul superb cu un scenariu pe cat de simplu pe atat de bun, sensibil, emotional, adevarat, ''patrunzator in suflet'', etc. Un film pe care nu ai cum sa nu-l apreciezi daca ai cativa neuroni ''cititi'' in cap. Bineinteles ca natura firii umane consta in: ''Omul ceea ce nu intelege critica'' si pot continua insa nu are nici un rost.......dupa parerea mea filmul merita vizionat si chiar il recomand cu caldura!
2 1
Kul pe 11 Februarie 2012 12:29
unul din cele mai bune filme vazut in ultima vreme. mare actor Christopher Plummer ... Christopher Plummer ... mai multe aici http://muvi.kul.ro/beginners/
2 3
SorinC pe 31 Decembrie 2011 14:45
Raport mare de sensibilitate
Eu nu prea pot sa inteleg de ce acest film este etichetat ca fiind unul mediocru, mie sincer inafara de acele scene dintre gay filmul are o expunere a sentimentelor foarte impresionanta, plus partenerii care se citesc unul pe altul intr-o maniera extraordinara. Acest film are o singura nominalizare la globul de aur si presupun ca la oscar nu va primi nimic. Nu inteleg de ce cu totii il percep ca fiind un film care nu iese din tiparul normalitatii. Eu ii ofer nota 9 pentru legatura ce o creeaza intre emotie si planurile cuplului.
1 0
El_KaPpa pe 04 Ianuarie 2020 00:19
5,2/10
O poveste care mi s-a parut ca joaca intr-o nota "safe". Vrea sa fie placuta, intelesea, acceptata, putin emotiva si cam atat, cam ca o echipa de fotbal care joaca la egal, mai bine sa ciupeasca un punct decat sa piarda tot.
Cu alte cuvinte vreau sa spun ca n-am ramas cu mare lucru dupa vizionare, nici emotional, nici intelectual si nici cinematografic.

0 0
Iulidesprefilme pe 05 Mai 2019 12:42
Poate că trebuie vizionat acest film pentru prestația unui veteran: Christopher Plummer a luat un Oscar pentru rol secundar...
0 0
Mihai2508 pe 05 Septembrie 2012 23:59
Un film interesant, dar il recomand cui ii plac dramele, fiindca nu este un film care sa te binedispuna, ci dimpotriva....
0 0
cosmin_kedii pe 19 Martie 2012 08:03
Scris cu un astfel de punct de vedere personal, "începători" are ceva pentru toată lumea
0 0
lili22 pe 03 August 2016 16:34
destul de bun
Prin prestatia lui Plummer in rolul unui gay ofilit, se putea si mai bine, filmul nu e vreo capodopera.
0 1
Beginners – Esenta europeana, ambalaj american
CoolRank: 8/10
- atmosfera & entertainment: 7/10
- regie: 8/10
- actori: 9/10
- scenariu: 7/10
- montaj: 8/10
Nota IMDb: 7.2/10




Regie: Mike Mills
An: 2010


Actori: Ewan McGregor, Christopher Plummer, Mélanie Laurent
Genul: drama, romance



 
Trebuie sa recunosc ca am inceput sa privesc acest film ca si cum ar fi fost o comedie, insa mi-am dat seama la scurt timp dupa ca nu este vorba de asa ceva si ca nu voi avea parte de zambete in urmatoarea ora si jumatate. Beginners este o drama romantica, fara umor si foarte incurcata, dar care se desface incet-incet cu cat inaintezi ... citeşte

0 3
ionpebalcon pe 04 Februarie 2012 05:23
un film cu bubstrat
Un film in care sunt promovate 70% relariile "gay", iar ca filmul sa nu fie vizionat doar de cei gay, au introdus in proportie de 30% relatia de dragoste dintre actrita si Oliver. Americanii au inceput incet incet sa introduca in filme cate o situatie de cuplu gay, pt ca in subconstientul oamenilor sa se intipareasca acest lucru iar in timp cuplurile gay sa fie acceptate. Dar in acest film asa mult se promoveaza acest lucru incat nu o mai potzi numi arta ci doar o mare dorinta de acceptare a celor gay.(un lucru ce se repeta de nenumarate ori, nu are alt scop decat sa te faca sa accepti acel lucru)
0 7
bovoro pe 20 aprilie 2012 20:56
aberatii de prost gust, amice

Spune-ţi părerea despre Beginners

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Beginners
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells