At Risk

(2010)

Riscuri asumate

Poster At Risk Poster At Risk

Sinopsis At Risk

Win Garano, zis Geronimo, este un detectiv care lucreza pentru Monique Lamont, o femeie foarte excentrica care candideaza pentru functia de guvernator. Atunci cand Monique ii da un caz nerezolvat, vechi de 35 de ani, viata lui se va complica. Alaturi de colega lui va incerca sa rezolve cazul ale carui secrete sunt impresionante.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: valy1206
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marina.otilia pe 16 August 2010 23:29
filmul deja a fost lansat , e difuzat si la tv , si totusi inca nu se poate vota , strange:-??
2 2
Vegetarian pe 01 Iulie 2012 14:26
Continuarea acestui film se numeste The Front (2010) La suprafaţă !
La Diva sau difuzat ca doua filme diferite desi au acealeasi actori , acelasi poster etc . Am scris mai multe la parerea de la The Front (2010) .

2 3
CANTALUP pe 29 noiembrie 2012 17:26
. . . . Parerea mea este ca aceasta parere contine pareri personale , care pot avea sau nu legatura cu realitatea . Orice asemanare cu personaje reale este pur întâmplatoare . Persoanele fara simtul umorului sunt rugate sa nu mai comenteze aceasta parere .
cezarika21 pe 16 Septembrie 2018 12:20
Thriller polițist implauzibil, cu un oarecare suspans
Ecranizare a unui roman polițist (destul de slab) al Patriciei Cornwall, „At Risk” nu este nimic mai mult decât un film de televiziune adresat cinefilului mediu plictisit de atâtea drame familiale și existențiale și de comedii lipsite de sare și piper, difuzate zi și noapte de posturile de divertisment. Filmul prezintă investigarea unei crime nerezolvate veche de 35 de ani, dispusă de o procuroare ambițioasă care candidează la postul de guvernator. În noaptea următoare are loc un atac la adresa procuroarei, creând suspiciunea că cineva încearcă să stopeze declanșarea anchetei.

Acțiunea filmului pendulează între trecut și prezent, încercând să descopere o legătură între crima veche și atacul recent. Nu convinge, din păcate, atât din cauza subiectului implauzibil, cât și al legării neglijente între ele a întâmplărilor. Cu atâtea… citeşte

1 0
alina_cristina_asavei pe 23 Septembrie 2018 23:38
de ce nu pot vedea filmul ? am incercat de mai multe ori si nu merge stie cineva cum il pot vedea?
0 0
xerses pe 26 Martie 2013 17:08
Un film cu ceva rasturnari de situatie; mi-a placut insa coloana sonora....
0 1

Spune-ţi părerea despre At Risk

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells