Arumdabda

(2008)

Arumdabda

Poster Arumdabda Postere Arumdabda

Sinopsis Arumdabda

Arumdabda

Având darul de a fi extraordinar de frumoasă, Eun-young reușește să sucească mințile tuturor bărbaților din jur, dar și să umple de invidie orice prezență feminină. Trecută printr-o mulțime de dificultăți datorită aparențelor ei angelice, Eun-young începe să-și urască frumusețea și chiar încearcă s-o distrugă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

AKA

  • Beautiful

Produs de

Kim Ki-Duk Film

Tip Ecran

normal

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bogdan.minea pe 02 Iunie 2009 18:23
superb
fascinant, provocator, sensibil! cu adevarat superb! o drama psihologica pe care nu o intalnim in orice cinematograf si la orice ora din zi si din noapte.
1 0
aayana pe 23 Martie 2010 14:47
Produs de Kim Ki-duk sub regia lui Juhn Jaihong, Arumdabda sau Beautiful este mai mult decât povestea unei femei extraordinar de frumoase. Filmul naşte multe întrebări în mintea privitorului. Să fii frumos e un dar minunat sau o condamnare pe viaţă? Cumva te izolează de ceilalţi oameni şi devii captiv într-o lume pe care ei nu o cunosc decât la suprafaţă? Sau poate frumuseţea e destin, cum îi spune unul dintre personaje.

Eunyoung are un efect bulversant asupra oamenilor. Bărbaţii sunt pur şi simplu fascinaţi de prezenţa ei: o urmăresc, îi trimit buchete imense de flori, o caută cu insistenţă la telefon, îi trimit mesaje siropoase, etc. Copiii îi cer autografe crezînd că e actriţă. Femeile o invidiază, mai ales că prietena cea mai bună, după a nu ştiu câta operaţie estetică, tot nu atrage privirile ca ea.

Frumuseţea lui… citeşte

1 1

Spune-ţi părerea despre Arumdabda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells